Ha albínó lennél, befestenéd a hajadat?
Hát, ha szép arcom lenne, akkor igen, feketére:D Most gondolj bele: fekete haj, piros szem (az albínóknak ugye piros), hófehér bőr....Ijesztegetném a népet XD De komolyan, én egy kicsit szadista vagyok:D
Egyébként ha jól állna a fehér haj, akkor csak melírt rakatnék bele, vagy még azt sem.
19/L
ú ha pasi lennék tuti nem :)
ha csaj, lehet, sőt néha még kontaklencsét is.
te albínó vagy amúgy?
azt hittem h az ő hajuk ledobja a festéket...
Az albínók szeme piros, vagy nagyon világos kék, mert ugye a hajuk is azért fehér mert pigmenthiányos... Tehát ez a szemre is igaz... :)
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Én albínó vagyok, festem a hajam és kontaklencsét is hordok, de ez lehet hogy visszavezethető arra, hogy iskolában nem jöttek a közelembe és mutánsnak neveztek... 15 éves koromban elegem lett és a szülők tudta nélkül befestettem. Azóta élek teljes életet...
köszi a válaszokat!
Nem, én nem vagyok albinó, csak érdekelt :) Láttam pár képet, és annak kapcsán jutott eszembe... a lánynak világos bőre volt, fehér haja, meg ilyen kékes-lilás szeme... még élőben sosem találkoztam ilyen emberrel :) Amúgy szerintem én sem festetném be :)
"Én albínó vagyok, festem a hajam..." - Huhh, az azért nagyon rossz lehetett :( Sajnos az általános suli felsőbb osztályaiban gyakran kiutálnak másokat bizonyos külső jegyek alapján... legyen az szemüvegesség, túlsúly, vagy bármi, amiről az ember esetleg nem tehet... :(
Én nem vagyok albínó, bár már néhányszor néztek annak. Genetikailag semmi probléma de erősen pigmenthiányos a bőröm, a hajam, a szemem, minden. Nagyon fehér a bőröm, sok helyen az erek is átlátszanak rajta, néhány perc napon tartózkodás után is hólyagosra tudok égni. A szemem kék, de ha úgy esik rá a fény akkor rózsaszínes de ha belevilágítanak akkor vörös, a pupillám is és olyankor fáj, mintha ki akarna égni. A hajam kiskoromban vörös volt, utána valahogy kifakult ilyen undorító narancsszínűre (ilyen se nem barna, se nem vörös, se nem szőke) és akkor befestettem. Elegem volt belőle hogy beszólogatnak meg emiatt is bántottak a suliban. Most fekete-lila a hajam és szerintem nagyon szép. A festék megvédi a fénytől (régebben a hajam is hullott ki ha kimentem a napra) és a fejbőröm sem ég le (annó ez is nagyon zavart mert hámlott és hólyagos volt és olyan volt mintha korpás lenne). Szerintem ha albínó lennék, csak akkor festeném be ha ezzel ugyanígy meg lehetne védeni a fejbőrt a leégéstől, amúgy nem.
_R_20/L
Én felvállalnám, nem vagyok albínó, így is sokan bántanak a suliban, valószínűleg úgy még inkább ez lenne a helyzet, a gyerekek sokszor gonoszak. Szörnyű hogy külső alapján ítélkeznek.
Sajnállak, kedves albínó lány, aki írtál :/
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!