Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy igényes nő tényleg ennyit...

Egy igényes nő tényleg ennyit költ magára?

Figyelt kérdés

Figyelek a külsőmre, de nem vagyok a megszállottja. Drogériába általában a szokásos sampon, tusfürdő, miegymás megvétele miatt megyek, meg fél évente egyszer sminktermékekért (korrektor, BB krém, szempillaspirál).

Rendszeresen arcápolók/testápolok, mivel száraz, érzékeny bőröm van, és a hajam is sok törődést igényel.

Sminkre viszont nem költök sokat, Essence, Maybelline, Yves Rocher termékeket használok.

Ma rászántam magam, és vettem egy Essence rúzst, mivel korábban a számra csak ajakápolót használtam (Carmex, ill gyógyszertári márkák).

Viszont rengeteg ismerős lánytól hallom, hogy ők csak a drága márkákban bíznak, MAC, YSL, Chanel, Clinique...

Viszont ezen márkák termékei egyenként több tízezrekbe kerülnek.

De feltűnt, ha Dm-be megyek, a nagy többség ott is dugig rakott kosarakkal szaladgál, nekem meg egy kezemben elfér minden, amit veszek.

Valóban az igényes nők rengeteget költenek magukra?

2016. jan. 7. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Valaki a fizetését elkölti ezekre ezt nem kell alapul venni.
2016. jan. 7. 17:30
 2/10 anonim válasza:
100%
Ez butasag !!!! Egy no smink nelkul is tud igenyes lenni... es szerintem mindenki hasznalja azt a markat ami szamara bevallt es hasznal.. nekem is van mac, es chanel ruzsom is de a dmbol is van rengeteg 'olcso' sminkem.. mert nekem azok hatasosak :) tehat ez badarsag hogy egy no akkor igenyes ha 20ezer forintos ruzzsal keni ki a szajat..
2016. jan. 7. 17:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én még sose láttam senkit dugig rakott kosárral a dm-ben. Kivéve ha valaki pelenkát vesz. Ha neked beváltak ezek a termékek, akkor vedd ezeket, az igényesség nem ezen múlik. Sőt, olyan nő is lehet igényes aki egyáltalán nem sminkel.
2016. jan. 7. 17:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Én is csak MAC rúzst veszek, mert csodaszépek a színei, és tartós.

DM-ben meg nekem is tele szokott lenni a kosaram, mert nem megyek mindennap.

Viszont igényes lehetsz kevés pénzből is. Az, hogy kinek mennyi pénze van ilyenekre, és mi vált be neki, teljesen független az igényességtől.

(Nem mondok márkát, de barátnőm dolgozik az egyik helyen, amit felsoroltál. Olyanokat mesél... bemegy a nő, és panaszkodik, hogy a korrektortól száraz a szeme, kiderül, hogy nem használ hidratálót. Úgy meg persze nem lesz szép, beszárad a ráncocskáiba. A legdrágább sminket keni fel, de a bőrápolással nincs tisztában.)

2016. jan. 7. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem gondolom hogy ott tartanánk, hogy az igényességet pénzben mérik.

Pláne, hogy ezek már nem is feltétlenül az alap igényesség részei. Eleve, nem kell sminkelned ahhoz, hogy ápolt legyél. És olyan ember is nézhet ki igénytelenül, aki rengeteget költ magára. Hiába Channel az alapozó , ha 3 árnyalattal sötétebb a száraz repedezett bőrnél, és hiába MAC a vörös rúzs, ha közben rohadó félben vannak a sárga fogaid.

Szóval NEM. Alapvetően az igényesség nem kerül rengeteg pénzbe, és a rengeteg pénznek sem okvetlenül vonzata az igényesség.

2016. jan. 7. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Te vagy az a csaj, aki már vagy harmadszorra teszi fel az "igényesnek számítok?" kérdést különböző formákban?
2016. jan. 7. 20:36
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:

Van, aki márkahű, meg mittudomén, én szeretek ilyesmikre költeni, a bőrápolás meg a sminkelés az egyik hobbim, de szerintem nagyon sokszor fölösleges a drágább termékeket megvenni, ha találok valamit, ami olcsó, és jó, akkor azt használom a márkásabb helyett.

Az igényesség nem ott kezdődik, hogy van 20 MAC rúzsod. Rengeteg olyan lány van, aki kívülről szép, meg illatos, aztán a szobájuk meg egy szemétdomb, nem takarítják a vécét, a konyhájukban csótányok mászkálnak stb.

Szerintem emiatt fölösleges furán érezned magad, vagy megkérdőjelezni a dolgot, van, aki szeret ilyesmikre költeni, van aki meg nem.

2016. jan. 7. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Igényesség az hogy tiszta vagy, nem bűzlesz, stb. Nem az hogy milyen márkát veszel vagy használsz-e sminket. Ettől nem lesz senki igényesebb.
2016. jan. 8. 13:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Annyi ilyen kérdés volt már...

Az igényesség nem attól függ, hogy ki milyen drága sminket ken magára. MAC rúzzsal is kimázolhatja ocsmányul magát az ember.

Aki tiszta, igényesen öltözködik (stílustól függetlenül: tiszta, normálisan összeválogatott ruhákat visel), karbantartja a testét, vigyáz a bőrére, a fogaira, a hajára. Az igényes.

2016. jan. 9. 02:15
 10/10 anonim válasza:
Ha egy nő eredetileg szép, akkor ha túlsminkeli magát, attól nem lesz szebb, max. csúnyább. Ha eleve csúnya, akkor sem lesz szebb a sminktől, sőt, akkor is lehet még sokkal csúnyább is!! A lényeg a szép ruha, jó alak, jó külső és az, hogy jó fej legyél. Ennyi.
2016. jan. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!