Hogy lehet megtanulni piercingeket szúrni?
Régebben szurkáltam barátoknak,rokonoknak piercingeket...minden probléma nélkül ment.
Most szeretnék hivatalosan is pc-ket szúrni.Van-e vmi tanfolyam amit el lehet végezni?
(Győr környékén)
Studex tanfolyam már jól tudom nincs, csak a Mediseptnél van tanfolyam jelenleg.
Maga a tanfolyam nem vészes, de csak a pisztolyos belövést és a kapszulás orr és köldök szúrást tanítják.
Ha hivatalosan akarsz szúrni, akkor mássz bele az egészségügybe, tanulj kicsit otthon, majd utána két lehetőséged van:
1.:
Elmész, felkeresel egy testékszerezőt és kéred, hogy tanítson.
2:
elmész egy szalonba és az eddigi munkáidról viszel képet és érdeklődsz, hogy fel-e vennének.
Pót lehetőségként marad az otthoni tevékenység.
Gyakorlásképp érdemes csak alapárban szúrni, minden típusból 4-5 darabot. (Fülcimpa, helix, tragus, antitragus, conch, fw helix, industrial, orr, septum, szemöldök, ajak, nyelv, köldök, esetleg ezek mellé felületi ékszerek.)
Ez után, ha van rá pénzed, akkor bérelhetsz helyiséget, vagy összeállhatsz fodrászattal, kozmetikával..stb, ahol vállalkozóival tudsz dolgozni.
Alap szetthez 50-100 ezret kell áldoznod.
Ha nincs ki tanítson, sok videómegosztó portálon vannak ingyen leckék. Érdemes több félét és megnézni, és okulni.
Szerintem leírtam minden alap dolgot. A többi meg jön ezek után ;)
Remélem hasznos voltam, ha lenne kérdésed, írj privátban!
u.i.: Hivatalos testékszerező vagy tetováló tanfolyam nem létezik! Minden, amit valami cég szervez, általában csak egy nagy lehúzás és az oktatási színvonala is alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!