Szeretnék megtanulni piercingeket berakni(szúrni) és minden ezzel járó dolgot megtanulni. Hogyan, illetve hol tehetem ezt meg?
nem kötelező tanfolyamot elvégezni, de ajánlatos, mivel ott biztosan jól megtanulsz mindent.
így viszont először saját magadon kell gyakorolnod, aztán pedig próbáld meg rávenni a barátaidat, hogy megengedjék, hogy kilyukaszd őket. : D.
értem...köszi.
és azt meg tudja mondani valaki hogy mik azok az alapvető kellékek amik kellenek ehhez?
Pedig vannak ilyen tanfolyamok, ha utánanézel a neten, akkor találsz, tudom, mert a tetoválás engem érdekel és utánanéztem. De elég húzós az ára, viszont csak néhány hónap a képzés. Steril tű kell a gyógyszertárból, kesztyű, fertőtlenítő, sokan csinálják házilag amatőr szinten, de én jobbnak látom, ha valaki tényleg kitanulja és úgy csinálja...
Úgy látom a netes oldalon, hogy ez a kurzus már elindult, de biztos indítanak később másikat is.
Előző válaszoló.
az a műanyag cső a tűn van rajta :)
Úgy működik,hogy átszúród a piercinget,kiveszed a tűt de a szilikon cső bennemarad,így abba bele tudod tenni a piercinget és áthúzni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!