Leborotválhatom az arcomon lévő szőrös anyajegyemet?
Figyelt kérdés
Van az arcom jobboldalán két anyajegy, amiből szőr nő ki. Az anyajegyek nem dudorodnak ki, teljesen a bőrömbe vannak "olvadva". Igazából nem zavar annyira, de azért még is esztétikai hiba. Le lehet az arcszőrömmel együtt borotválni az anyajegyek általi szőrzetet? És ha nem, hogy oldjam meg?2016. jan. 2. 18:22
1/4 anonim válasza:
Lehet persze. Nekem a nyakamon van néhány, ami kicsit ki is dudorodik, de a borotva ott még sose sértette meg. 3 pengés eldobhatót használok.
2/4 anonim válasza:
Ha nagyon aggódsz az anyajegy miatt, hogy megsérül, akkor vegyél egy villanyborotvát, és ott azzal szedd le a szőrt.
3/4 A kérdező kommentje:
Jaj, azt elfelejtettem írni, hogy fiú vagyok, bár szerintem leesett. Nagyon köszönöm szépen a válaszokat!:)
2016. jan. 2. 18:32
4/4 anonim válasza:
szerintem szemöldökcsipesszel húzd inkább ki. úgy hetekig nem fog visszanőni. jó, nem jó érzés de sztem kibírható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!