Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/nők szerintetek mennyir...

Lányok/nők szerintetek mennyire undoritó ha egy átlagos testen átlagon felüli menyiségben van szőr Egész hason egész háton?

Figyelt kérdés

2015. dec. 29. 00:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez nem átlag férfi testalkat. Ez izmos. Amúgy nem zavar, sőt tetszik a szőrös mellkas, de azért a háta ne legyen bekecs, bár azt is el tudnám fogadni, nem a kinézet a minden egy kapcsolatba. Mondjuk nem is mai tini vagyok. De az átlagos férfi kicsit zsíros, pocakos és izmos, ilyen kötött testalkat, vagy hogy fogalmazzam. Szóval alapjában izmos kar meg láb, de van rajta zsír és kis pocak is van. Nem ilyen tinik álma, mint amit linkeltél, ez szálkás izmos. De nem vagyunk egykorúak szerintem:)
2015. dec. 30. 06:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Jaaah, hogy te átlag alatt a vonzó, átlag fölötti, izmos testalkatot érted. Máskor leszel szíves minket előbb tájékoztatni :D
2015. dec. 30. 11:29
 13/15 A kérdező kommentje:
elnézést :D nem látom magam vonzónak de minden csaj akinek tetszek vagy valami az meglepődik sok szőr láttán mikor leveszem a felsőmet :D
2015. dec. 31. 02:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Én vonzó alatt a testalkatot értettem. Azért ez jóval az átlag fölött van. :D Azt, hogy te pontosan, szőrrel együtt hogy nézel ki, azt nem tudom, arról nem tudok véleményt mondani.
2015. dec. 31. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenhol borzasztó a sok szőr, főleg a fekete, és főleg háton és vállon.

Csak az tetszik, ha természetesen kevés van és világos. A fanszőr az egyedüli, ami tökmindegy.

2015. dec. 31. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!