Lányok, nektek tetszenek a hosszú hajú fiúk? :D
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 18:07
1/13 anonim válasza:
Nem! Felnyírt hajú fiúk jönnek csak be :) És nem csak én vagyok vele így,hanem az összes 15-20 éves lány :)
3/13 anonim válasza:
Attól függ, mennyire.. Az tetszik, ami még nem az a kategória, hogy össze kell fogni hajgumival... Igazság szerint az a legjobb ;) A felnyírt, rövid nem igazán tetszik :)
15/L
5/13 anonim válasza:
Mennyire hosszú?A válltól hosszabb?:D Mert az abszolút nem,sőt kimondottan taszít.De a mai divat szerinti hosszú,ami oldalt felnyírt,az nyerő :) De van,akinek a rövid áll jól. 19L
6/13 anonim válasza:
Háát ha berasztásítja, akkor igen.
9/13 anonim válasza:
Sajnos itthon a felnyírt egyenhaj van minden második embernek, vagy ha növeszti is, jön valami egyszerű lélek és "há egy férfinak legyen pár centis haja".
Pedig a hosszabb haj olyan jól néz ki.
De persze ízlések és pofonok. A felnyírt hajnak is vannak nagyon stílusos változatai, csak sajnos itthon általában a prosztóbbat hordják.
10/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 link... Azok nagyon jók szerintem! :)
2015. dec. 25. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!