Lányok, nektek tényleg nem tetszenek a hosszú hajú fiúk?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem?2015. máj. 2. 10:48
1/18 anonim válasza:
Dehogynem, a hosszú hajú fiúk a legszexibbek. Persze van akinek nem áll jól...
2/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek..akár ilyen kicsit hosszabb kócosabb fazonú, mondjuk fül alá érő vagy akár hosszabb is jöhet.:D Mondjuk az tény, hogy nem mindenkinek áll jól.
3/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Főleg ha rocker, ha nem, akkor is. Csak álljon jól neki.:)
4/18 A kérdező kommentje:
Hosszú alatt én olyan hátközépig érő hajra gondoltam. Köszi az eddigi válaszokat amúgy.
2015. máj. 2. 12:07
5/18 anonim válasza:
Nekem kifejezetten a hosszú hajú pasik tetszenek.
6/18 anonim válasza:
Hol hallottad ezt a baromságot? Imádom a hosszú hajú pasikat, bárcsak több lenne belőlük! :)
8/18 anonim válasza:
En kifejezetten utalom a hosszu hajat pasin. De ez csak egy velemeny a sok kozul :);):D
9/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy látom azért még van esélyem talán így is. Már csak rá kell találnom egy ilyen lányra.. Azért tettem fel a kérdést, mert úgy véltem a mostani lányoknak főleg a rövid/pávás haj tetszik inkább.
2015. máj. 2. 15:13
10/18 anonim válasza:
HA jól áll neki és rendesen ápolja, akkor a hosszú haj számomra nagyon vonzó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!