Magányos szív kérdése:
Arcra hízni hogy lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok 28 éves vagyok az a nagy problémám,hogy beesett arcom van és én meg nagyon utálom. Alapból vékony testalkatom van de ha hízok is 1-2 kilót az általában csak a hasamra megy vagy pedig a csípőmre. Arcra nem tudok hízni akármit is csinálok. Pedig soha nem is dohányoztam káros szenvedélyem nincs akkor mitől lehet ez? Valaki tudna tanácsot adni mitől lehetne hízni arcra?2015. dec. 25. 12:33
1/4 anonim válasza:
csak ha hízol mondjuk 5-10 kilót, akkor már tuti látszik az arcodon. de szerintem ne akarj arcra hízni, nagyon csúnya a kövér fej. korrigálj inkább sminkkel.
2/4 anonim válasza:
Inkább legyen soványabb az arcod, egy kövér arc ritkán szép nekem elhiheted...Ráadásul nem lerhet egy bizonyos pontra hízni, jól írja az előző általában 8-10 kilónál kezd az arc is kerekedni,de akkor a többi részed is kerekedik.
Ha úgy érzed jobba néznél ki illetve jobban éreznéd magad akkor hajrá, még jól is állna lehet. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Sminkelni azt szoktam magam anélkül nem szeretek megjelenni mert sokat dob rajtam. Csak amikor belenézek a tükörbe nem tetszik a látvány a beesett arc na meg fehér is vagyok mint a fal.
2015. dec. 25. 18:16
4/4 A kérdező kommentje:
Testre meg nem akarok hízni mert így jól érzem magam az alakommal megvagyok elégedve csak az arcom lehetne egy kicsit kerekebb.
2015. dec. 25. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!