1/10 anonim válasza:
Genetika. Van aki fenékre hízik, van aki derékra, van aki hasra, van aki ezekkel együtt a nyakára, és az arcára is. Vannak viszont olyanok is, akiket ha válltól fölfelé nézünk, akkor azt hisszük, vékonyak, közben kiderül, hogy egy jó nagy darab emberről van szó.
2/10 A kérdező kommentje:
valamilyen ösztrogéntartalmú szertől nem lehetne?
2014. okt. 19. 18:25
3/10 anonim válasza:
Aki hízik az arcra is hízik, úgy lehet ezt elkerülni, hogy nem hízol. :)
4/10 A kérdező kommentje:
De én hízni szeretnék. :) Tudom, a válasz akkor valószínűleg az, hogy hízzak mindenhová.
2014. okt. 19. 18:57
5/10 anonim válasza:
Huh hát arcra még izmot sem lehet növelni.
Ez esetben marad a plasztika, de én még nem láttam szép husis arcot.
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
kulon arcra eleg nehez, csak ugy tudsz, ha mashova is hizol. de szerintem ne akarj, en kifejezetten szepnek tartom a vekony, csontos arcokat.
8/10 A kérdező kommentje:
:) köszönöm
2014. okt. 19. 20:38
9/10 anonim válasza:
nem tudom, melyik dagadtfejű érzett késztetést, hogy lepontozza a válaszomat, de semmi értelme nem volt, attól még az ízlésem nem változik.
10/10 anonim válasza:
Nem feltétlen volt "dagadtfejű", lehetett egy egyszerű kis hiperaktív, aki sportot űz mások lepontozásából...vagy, ami még valószínűbb: egy bunkó, aki nem tudja elfogadni mások véleményét.
Nekem pont nem tetszenek a csontos arcok, de azzal semmi baj, ha neked igen. Mert ugyebár ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!