Ha nagyon világos a bőröd, akkor meg kell tanulnod így szépnek lenni. Én is nagyon hófehérke vagyok, de még sose szóltak be ezmiatt, általában tetszeni szoktam a pasiknak.
Tisztában vagyok vele, hogy nekem nem áll jól a középszőke, természetesszőke, mert nincs kontraszt, szóval vagy sötét (barna, fekete, padlizsán, vörös), vagy pedig az a nagyon ultra szőke. Nekem ezek állnak jól, amúgy az eredeti hajszínem sötét barna. Nem állnak jól a pasztell színek, a bézs, a banánzöld és az ehhez hasonlók, csak az élnék színek, amik elütnek a bőrömtől. Nyáron alap nálam a fekete bikini, hogy meglegyen a kontraszt. Nagyon hülyén néznék ki egy banánzöld, vagy mustársárga darabban, pedig ezek elég menők szoktak lenni a strandon. De én feketében nézek ki jól.
Neked is ki kell találni, hogy mi áll jól a bőrödhöz és mi nem. Mert azért a hófehér nők sem egyformák, itt belejátszik az arcforma, szemszín, stb. Lehet, hogy neked jólállnának még a világos színek is, de szerintem a világos bőrűeknél ez ritka. Max ha nagyon vékonyak (én nem vagyok az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!