Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ők ugye hófehér bőrűnek...

Ők ugye hófehér bőrűnek minősülnek?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 23. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Lehet fehér bőrű is vonzó, csak ahhoz nagyon szép arc és alak kell. Mert a picit barnás, napbarnított bőrszín szebbé teszi az arcot, kiemeli a szemet, szájat, karcsúsít, stb., tehát a nem szép barna lányok is szebbnek tűnnek, viszont a fehér bőrnek nem ez a hatása, és ha egy lány csúnya vagy rossz alakú, akkor a fehér bőr kiemeli ezeket az előnytelen dolgokat. Szóval fehér bőrrel az szép, aki eleve is szép és jó alakú.
2010. márc. 24. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ő is egy szép "fehér" nő.

2010. márc. 24. 18:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha nagyon világos a bőröd, akkor meg kell tanulnod így szépnek lenni. Én is nagyon hófehérke vagyok, de még sose szóltak be ezmiatt, általában tetszeni szoktam a pasiknak.

Tisztában vagyok vele, hogy nekem nem áll jól a középszőke, természetesszőke, mert nincs kontraszt, szóval vagy sötét (barna, fekete, padlizsán, vörös), vagy pedig az a nagyon ultra szőke. Nekem ezek állnak jól, amúgy az eredeti hajszínem sötét barna. Nem állnak jól a pasztell színek, a bézs, a banánzöld és az ehhez hasonlók, csak az élnék színek, amik elütnek a bőrömtől. Nyáron alap nálam a fekete bikini, hogy meglegyen a kontraszt. Nagyon hülyén néznék ki egy banánzöld, vagy mustársárga darabban, pedig ezek elég menők szoktak lenni a strandon. De én feketében nézek ki jól.

Neked is ki kell találni, hogy mi áll jól a bőrödhöz és mi nem. Mert azért a hófehér nők sem egyformák, itt belejátszik az arcforma, szemszín, stb. Lehet, hogy neked jólállnának még a világos színek is, de szerintem a világos bőrűeknél ez ritka. Max ha nagyon vékonyak (én nem vagyok az).

2010. márc. 24. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Ő is elég fehér tud lenni [link]

Aztán ő sem az a csokibaba [link] oké, már kicsit öregszik, de szerintem régebben elég szép volt, ha nem lett volna ilyen világos a bőre, akkor nem tartottam volna annyira szépnek. Neki pont hogy ez áll jól.

2010. márc. 24. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!