Ha manikűröshöz géllakkra vagyok bejelentve, az azt jelenti, hogy nem fogja lereszelni a körmömet?
Figyelt kérdés
SOS kellett bejelentkeznem manikűröshöz, hogy legyen még hely karácsony előtt, és csak annyjt mondtam, hogy géllakk. Nem tudom, hogy hogy működik a rendszer, mert alapból nem járok körmöshöz. Azt mondták róla, hogy 1 óra alatt végez a géllakkal, ebben vajon benne van az is, hogy visszavágja, lereszeli?
Köszönöm!
2015. dec. 18. 00:04
1/4 anonim válasza:
Igen, benne van. :) körömágyat igazít stb :)
3/4 anonim válasza:
Igen, megbeszélitek a hosszt, formát, amit a meglévő körmeidből ki lehet hozni, majd az előkészítő szakaszban megcsinálja.
4/4 anonim válasza:
persze. sztem kár is otthon reszelgetned , ő jobban formára reszeli.
max az ilyen plázás helyeken számolnak fel plusz költséget miatta. egy normális körmösnél az árban benne van ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!