Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam? (lány)

Mi a véleményetek rólam? (lány)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. dec. 15. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a szemed:) De tényleg hagyd ezeket az oldalakat, tudod, sok a kellemetlen ember. És még valami: "Menjünk ki az utcára és nézzük meg, hányan vállalják bátran természet adta önmagukat. Bizony nagyon kevesen. Ezért olyan jó üzlet a szépségipar: a kozmetikumok, arcfestékek, hajfestékek, fogyasztószerek és egyebek piaca. Ezekkel a segédeszközökkel akarjuk elhitetni magunkkal és másokkal, hogy a lelkünkkel minden rendben - köszönjük - mi nagyon boldogok vagyunk. Nem öregszünk, nem ráncosodunk, nem vagyunk sápadtak az aggodalomtól, nem karikás a szemünk a kialvatlanságtól, és nincs is tele a hócipőnk az egész világgal."
2015. dec. 16. 16:23
 12/15 anonim válasza:

Nekem bejössz!

Szép a szemed

2015. dec. 16. 19:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Szép vagy és szerintem szép nő lesz belőled. :) A hajad is szép, szemed is. Ha idősebb leszel nehogy sminkelj. :o Azzal csak elrontanád a természetes szépséged. :) 14/l
2015. dec. 16. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 10-nek tippeltelek volna, de te még kislány vagy, bőven ráérsz később foglalkozni ilyesmikkel.

Meg még csomót fogsz változni.

2015. dec. 17. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:

tényleg cuki vagy :) csak még nagyon pici de szép nő lesz belőled :)

22/L

2015. dec. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!