Dina0119 kérdése:
Szolitól lehet kipattogni? Nem viszket, csak kipattogtam. Menjek vele bőrgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fekvő szoliba járni.Első alkalommal Hétfőn 9-percet voltam,valamennyire leégtem de nem annyira mert már volt egy kicsi barnulásom még a nyár-rol.Utána Pénteken mentem 9-percre.Itt is leégtem.Majd megint Hétfőn itt már csak 6-percre,aztán Szerdán mentem 6-percre majd Pénteken 6-percre.Viszont észrevettem hogy mindkét combomon kb 10-cm-es területen kipattogtam.Bekentem Bepantennel el is múlt majdnem.Ma Hétfőn befeküdtem megint,de most mélybarnitóba 12-percre.Leégni eggyáltalán nem égtem le de viszont újra kipattogtam,viszketni nemigazán viszket.Mitől lehet ez?Menjek vele inkább bőrgyógyászhoz? Régebben jártam szoliba akkor nem volt semmi bajom.2015. dec. 14. 20:51
1/1 anonim válasza:
Egyik napról a másikra kialakulhat olyasmi, amit napallergiának hívnak, és ez sajnos nem gyógyítható. A szolárium valamelyest képes edzeni a bőrt, de az sem mindegy, milyen gép alá fekszel be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!