Az iskolám kötelez a szakállam levágására. Szabályos ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tehát 17 éves vagyok,11.-es és az iskolánkban(katolikus) a házirendet ami csak a diákokról szól,úgy módosították hogy senki nem viselhet szakállat,borostát(a diákok közül).Emellett 2 pap is (van pár pap tanár) hatalmas méretű szakállat visel és mikor a tanároknak mondom(annak a tanárnak aki le akarja vágni a szakállam :D) hogy a tanároknak miért lehet szakálluk,válasz:"nem egy szinten vagytok,vagy igen?".Tehát az a kérdésem hogy kötelezhet rá az iskola hogy vágjam le a szakállam vagy van e valami jogszabály ez ellen. Római katolikus vagyok,ha van kérdés szívesen válaszolok. Bunkó kommentek kíméljenek!2015. dec. 10. 21:11
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az új válaszokat,Venyigeszú,gondolod leírnám ha nem így lenne?Mi értelme lenne itt hazudnom?Gondolod csak szórakozásból kérdezek ilyet hogy teliírjam hazugságokkal?
2015. dec. 14. 23:29
12/13 anonim válasza:
10! Jol irtad az osszes templombajaro mind kepmutato!
Akkor mit varunk ezektol...
13/13 anonim válasza:
Azért nem azt írtam,hogy mindegyik képmutató,mindenesetre sokan vannak,Jézus tanítása rendesen ki van forgatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!