Szerintetek mennyi idő, mire olyan szakállam és bajszom lesz mint az alant lévő úriembernek?
Ez lenne az : [link]
gondolom a "szabályosság" az borotvával megoldható :)
szóval sok időbe telne ? :D egyébként kinek tetszik ez a fajta szakáll/bajusz-viselet ?
köszi a válaszokat :) ! 18/F
Én is akarok arcszőrzetet növeszteni, de szerintem nem jön be a nőknek a bajusz, sem a hosszú szakáll. :D
18f
A nőknek lehet nem mindegyiknek tetszik, de a férfias férfi az tetszik nekik, és a bajusz meg a szakáll féfias.
Az én volt barátnőm kifejezetten megőrűlt a szőrös pofámért.
Úgy akarsz kinézni, mint Ľudovít Štúr? Hazaáruló :DDD
Viccet félretéve, nehéz lenne megmondani. Nem tudjuk milyen gyorsan nő a szakállad, kb. olyan pár hónap-1 év közötti idő lehet, egy ekkora szakáll növesztése. Am. én is ilyen hosszút akarok, csak nem ilyen fazonra nyírva. De ez is királyul néz ki, nem értem miért ment ki a divatból a hosszú szakáll.
16F
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat :)
Főleg utolsónak :D
szerintem meghagyom akkor , mert most "erősen pelyhes" , egyetemig biztosan meglesz akkor ez a fajta :)
am még szerencse hogy a szakáll/bajusz-viselethez nem kötődik erős politikai nyomás :DD ( hacsak nem Marx szakállához )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!