Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El tudok érni hasonló eredmény...

El tudok érni hasonló eredményt ha a fűzőt a derekam helyett a csípőmre teszem? (Kép lent)

Figyelt kérdés
[link]

#Karcsúsàg
2015. dec. 8. 08:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mi az, hogy a csípődre teszed?? nem értem a kérdést. a fűző derékra való, hogy vékonyítsa, a csípődet minek vékonyítanád?
2015. dec. 8. 09:14
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem, a csípő csont, azt nem tudod összenyomni.

A derék lány részekből áll, ezért össze lehet nyomni. Mondjuk az sem egészséges a belső szerveknek, de ez legyen annak a baja, aki ilyet használ.

2015. dec. 8. 09:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Nekem a csípőmön sajnos van zsír,ami lágy rész ezért gondoltam hogy azt össze lehet nyomni.
2015. dec. 8. 09:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

:DDDD Jaj, te, de attól még ott lesz.

Étkezz egészségesen és mozogj rendszeresen.

2015. dec. 8. 09:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam és nem jött be
2015. dec. 8. 10:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

5: Akkor nem jól csináltad.

Vagy irreális céljaid vannak.

2015. dec. 8. 11:18
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Az emberi lustaság határtalan
2015. dec. 8. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Acsípődőn meg sem fog állni, hiszen stabilan csak a legvékonyabb részedre - a derekadra (általános esetben ez a legvékonyabb...) tudod venni. Különben fel fog csúszni, ahogy mozogsz benne.

Két eset lehetséges:

normális a súlyod, egyszerűen a csípődön van valamennyi felesleg. Ez egy nőnél természetes, valamennyi zsír lehet fenéken, csípőn, mellen, nem véletlen, hogy a nők egészséges testzsíraránya is jóval magasabb a férfiakénál. Rendszeres étkezéssel, de még inkább rendszeres intenzív mozgással formálhatók ezek a részek is. Ha eddig nem sikerült, az rajtad múlt, nem voltál elég türelmes, kitartó vagy még odafigyeléssel is annyi, vagy több kalóriát ettél, mint amit ledolgoztál. Ergo nem változott semmi.

A második eset, hogy valóban túlsúlyos vagy, akkor pláne a fenti módszert kéne kitartóan követned. Olyan nincs, hogy valaki normálisan eszik, intenzíven mozog és mégsem fogy.

2015. dec. 8. 14:09
 9/12 anonim ***** válasza:
hány kiló vagy?
2015. dec. 8. 18:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazából csak a csípőmön van felesleg és akármennyit tornáztam idáig,nem tűnt el.
2015. dec. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!