Szerintetek ezek szép körmök?
Kaptam egy kezdőcsomagot és elsőre ezeket alkottam.
Sziasztok! :) Mikor kiírtam a kérdést,csináltam magamnak egy francia körmöt,2 ujjamról képet is raktam fel. Most újból megcsináltam magamnak immár másodjára,ami sokkal jobban sikerült mint az előző :) Az első mikor elkezdett lenőni elég csúnya volt mert élesen látszott a műköröm vonala,s azóta tájékozódtam hogy kb 1 mm-t érdemes elhagyni hogy ne látszódjon annyira a lenövés.Valamint a körömágy hosszabbító zselét a körömágy felé vékonyítva oszlatom el,meg sok sok + aprósággal amit az elsőnél nem tartottam fontosnak.Én látom a különbséget :) Az első kép az első körmöm,a második a ma épített.
1.kép:
2.kép:
A formaja nem szep. Foleg a kozepso ujjadnal latszik,hogy kifele szelesedik,mikor reszeled,figyelj a parhuzamossagra(ez eleg nehez,de csak egyszer kell raerezni a technikara,utana meg lesz.)
A masik a c-iv. Ilyen pici kormoknel nem feltetlenul van jelentosege, dr hosszabbaknal fontos,hogy jo legyen a korom statikaja-erre valo a c-iv,amit kotelezo megepiteni.
A lina zseleket gyorsan csereld le. Vannak olcso,de megfelelo markak, nem kell feltetlenul az agyonhypeolt CN-t hasznalni,de ahogy elottem is irtak,a lina pocsek,allergizal,stb.
Ha van kedved tegyel fel kepeket tob szogbol is,(elorol\oldalrol) akkor tobb technikai tanacsot tudunk adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!