Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen iskolában még megengedett?

Ilyen iskolában még megengedett?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, tudom, hogy még nem kellene, valószínű nem is lesz. Megtetszett az industrial piercing, az annyira úgy sem látszik. Tetszik még a dimple, a medusa és a septum is, bár ezek feltűnőbek. A suliban engedik a sminket és a körömlakkot, a fül piercinget szerintetek engednék ha nem látszik?

2015. dec. 6. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Tesin nekünk kötelező volt összegumizni a hajunkat, akkor úgyis látszana. Várj vele még, középiskolában elnézőbbek.
2015. dec. 7. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
szerintem fül pc nem annyira para.. ha szüleid megengedik, az iskolának nincs köze hozzá.
2015. dec. 7. 08:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem várj vele egy kicsit és ha utána is akarod, akkor kezdeményezz. Ha ez tényleg része a személyiségednek, akkor nem fog elmúlni a késztetés.
2015. dec. 7. 12:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :)
2015. dec. 7. 18:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 12 évesen lett helixem. Voltak már benne nagyobb ékszerek is és az égvilávon senki nemszólt ha látszódott és nálunk a suliba a sminket meg a körömlakkot sem engedik
2015. dec. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!