Miért szebbek a sötét hajú lányok a szőkéknél?
Egyszerüen jellegzetesebb az arcuk, vagy hogy is mondjam. Több barna hajú ismerősöm is van, a nagyrészük nagyon szép, sokan nem is sminkelnek.
Én szőke vagyok, de nem az a világos, hanem ilyesmi:
Szóval, muszáj sminkelnem, mert szempillám sincs, és az arcom is jellegtelen, emiatt állandó komplexusaim vannak.
(Nem festhetem barnára, mert nem illik)
nem hinném, hogy ez igaz lenne
vagy legalábbis nem minden esetben
egy szőke lánynak is lehet karakteres arca (ismerek ilyet) és barna hajúnak meg olyan, ami nem szép vagy nagyon átlagos
Nekem általában a szőkék jobban tetszenek, de ez nem törvényszerű, mindenkinek más áll a legjobban.
De rengeteg szőke szépségikon van, emiatt igazán ne érezd magad rosszul.
Ha van is valami hiba a külsődben, az nem a szőke hajad lesz.
Nagyon hülye kèrdès. Mindenkinek màs tetszik. Vannak,akiknek kifejezetten a szőkék az ideàljai,vannak,akiknek a kreol tìpus jön be.
Mindenkinek mâst jelent a szépség. A fél Vilâg jò hapsinak tartja Brad Pitt haverunkat,nekem akkor sem kéne,ha 100 karàtos aranybòl volna a f a s z a. Jò nőnek tartjàk pl. Zimàny Lindàt,sztem ocsmàny a feje formàja és a hegyes orra miatt.
Neked inkàbb a komplexusaidat kéne legyőzni. " muszàj sminkelni"
Enni meg sz@rni muszàj.Te magad írod." A nagyrészük szép"
Mint ahogy a szőkék ugyanannyi része szép.
Ki kérem magamnak kérdező!!!
Üdv:"Egy okos szőke"
Inkább erről beszéljünk: "állandó komplexusaim vannak"
Nem szebbek, mindenkinek más tetszik. És mivel gondolom nem vagy leszbi, gőzöd sincs, hogy a pasiknak éppen miért ez, és miért az tetszik. Szerintem a hajszínnek semmi köze a választásban!
Ha belül sötét vagy, mint az éjszaka, akkor kívülről nézhetsz ki akármilyen fullosan, nem fogsz hosszú távra kelleni senkinek!
Mellékesen pedig, menj vissza az iskolába, és ismételj biológiát! Hol van az leírva, hogy a haj határozza meg az arcvonást?
Az arc az genetika!!
(A szőkékre pedig azt szokták mondani, hogy buták! Na, ez kire igaz? Rád lehet, hogy igen, csupán a kérdésed alapján!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!