Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért szebbek a sötét hajú...

Miért szebbek a sötét hajú lányok a szőkéknél?

Figyelt kérdés

Egyszerüen jellegzetesebb az arcuk, vagy hogy is mondjam. Több barna hajú ismerősöm is van, a nagyrészük nagyon szép, sokan nem is sminkelnek.

Én szőke vagyok, de nem az a világos, hanem ilyesmi:

[link]

Szóval, muszáj sminkelnem, mert szempillám sincs, és az arcom is jellegtelen, emiatt állandó komplexusaim vannak.

(Nem festhetem barnára, mert nem illik)

2015. dec. 6. 12:38
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ennek a válasznak mi köze a kérdésemhez?
2015. dec. 6. 12:42
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nálad szebbek, még nem jelenti, hogy minden szőkénél szebbek. Ráadásul ez csak a te véleményed. Nyilván vannak szép szőkék és szép barnák is.
2015. dec. 6. 12:49
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem is szebbek.
2015. dec. 6. 12:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

nem hinném, hogy ez igaz lenne

vagy legalábbis nem minden esetben

egy szőke lánynak is lehet karakteres arca (ismerek ilyet) és barna hajúnak meg olyan, ami nem szép vagy nagyon átlagos

2015. dec. 6. 12:52
 5/14 anonim válasza:
100%

Nekem általában a szőkék jobban tetszenek, de ez nem törvényszerű, mindenkinek más áll a legjobban.

De rengeteg szőke szépségikon van, emiatt igazán ne érezd magad rosszul.

Ha van is valami hiba a külsődben, az nem a szőke hajad lesz.

2015. dec. 6. 12:55
 6/14 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Nagyon hülye kèrdès. Mindenkinek màs tetszik. Vannak,akiknek kifejezetten a szőkék az ideàljai,vannak,akiknek a kreol tìpus jön be.

Mindenkinek mâst jelent a szépség. A fél Vilâg jò hapsinak tartja Brad Pitt haverunkat,nekem akkor sem kéne,ha 100 karàtos aranybòl volna a f a s z a. Jò nőnek tartjàk pl. Zimàny Lindàt,sztem ocsmàny a feje formàja és a hegyes orra miatt.

Neked inkàbb a komplexusaidat kéne legyőzni. " muszàj sminkelni"

Enni meg sz@rni muszàj.Te magad írod." A nagyrészük szép"

Mint ahogy a szőkék ugyanannyi része szép.

2015. dec. 6. 12:58
 7/14 anonim válasza:
41%

Ki kérem magamnak kérdező!!!

Üdv:"Egy okos szőke"

2015. dec. 6. 13:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Ennek az a köze a társkereséshez, hogy szépítkeznek hátha jobban kellenek a férfiaknak. Szerintem általában kár ezzel szórakozni. Nem zsíros, korpás a hajad és nem vagy tele pattanással az bőven elég. Ha alapból bejössz akkor azért nem kellenek a szerek, ha nem akkor meg kár festeni meg kenni, nem fog érdekelni. Tudok barnából és szőkéből is nekem tetszőt. Tök mindegy, hogy milyen színű, ha egyszer tetszik.
2015. dec. 6. 13:04
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

Inkább erről beszéljünk: "állandó komplexusaim vannak"

Nem szebbek, mindenkinek más tetszik. És mivel gondolom nem vagy leszbi, gőzöd sincs, hogy a pasiknak éppen miért ez, és miért az tetszik. Szerintem a hajszínnek semmi köze a választásban!

Ha belül sötét vagy, mint az éjszaka, akkor kívülről nézhetsz ki akármilyen fullosan, nem fogsz hosszú távra kelleni senkinek!

Mellékesen pedig, menj vissza az iskolába, és ismételj biológiát! Hol van az leírva, hogy a haj határozza meg az arcvonást?

Az arc az genetika!!

(A szőkékre pedig azt szokták mondani, hogy buták! Na, ez kire igaz? Rád lehet, hogy igen, csupán a kérdésed alapján!)

2015. dec. 6. 13:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, te ezzel az utolsó mondatoddal te is bizonyítottál.
2015. dec. 6. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!