Nagyon ronda az ilyen fenék?
Figyelt kérdés
itt a bal oldalira gondolok
sokan mondják hogy jó alakom van, mert nagy mellem van, a derekam karcsú, jók a lábaim, de viszont genetikai adottság hogy a fenekemre hízok, a csípőm széles, futok is, meg tornáztam is rá régebben, de a narancsbőrt nem tudtam eltüntetni, meg eleve nem vagyok vékony alkatú, inkább teltkarcsú 167/65 kg, arcra is szépnek mondanak de a fenekem, csípős egyszerűen széles.
2015. dec. 6. 10:12
2/9 anonim válasza:
nem tudom, neked milyen a feneked, de az ilyen fenék egyszerűen nem tetszik, ami a képen van. egyszerűen olyan aránytalan. L
3/9 anonim válasza:
Hát nem szép. De nem tornázni meg futni kell, hanem súlyzós edzéseket beiktatni és odafigyelni az étkezésre. Az már meghozná a várt eredményt.
4/9 anonim válasza:
Hàt attól függ mennyi idős vagy.
Ha 30-40 felett, akkor nem rossz.
5/9 A kérdező kommentje:
22
2015. dec. 6. 10:55
6/9 anonim válasza:
Igyál sok vizet, és kezdj el seggre gyúrni :), nekem segített.
7/9 anonim válasza:
Normális edzésterv + étrend, aztán jól fog kinézni.
Futás nem épp erre jó..:D
8/9 A kérdező kommentje:
étkezésre is odafigyelek, bár szerintem az az igazi feszes fenék az vagy a vékony, vagy a sportoló lányoknak van. Aki picit teltebb, vagy nem olyan vékony, pláne fenekére combjára hízik, annak legtöbbségének ilyen a feneke, vagy narancsbőrös valamennyire...stb.
2015. dec. 6. 18:14
9/9 anonim válasza:
Nekem tetszik a nagy fenék, még narancsbőrrel is. Viszont általában az étkezéssel és a sporttal valóban eltüntethető. Biztos, hogy ennyire látszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!