Ti mit gondoltok azokról a szemtelenül fiatal videós lányokról, akik szépségápolási videóblogot vezetnek?
Szerintem nekik is ugyanúgy jár a lehetőség, hogy kibontakozzanak, mint egy idősebb videósnak is.
Ráadásul, ha igényesen csinálják, akkor nincs is miről beszélni.:)
A világosabb hajúnak jó csúnya a szemöldöke.
Nem áll jól neki.
Kicsit jobban megnézve a videókat:
Jajj, egyik csúnyább és idegesítőbb, mint a másik.
A szőke rondábbnál rondább hajakat csinál, majd mikor mutatja a végeredményt olyan lenéző, vagy nem tudom milyen fejet vág, hogy legszívesebben pofon vágnám.
A fekete hasonló.
Olyan az arca, mint valami 12 évesnek. A szemét meg gnóm óriásnak kikencézi. Atyaég.
Van aki tőlük tanul?
Nem csoda hogy így néznek ki mostanában a fiatalok.
25N
Különösebben semmit, mert nem ismerem őket és nem hatnak az életemre, ahogy én sem az övékre. :)
Ha véleményt kell formálnom a dologról, nem tartom túl pozitívnak. Az a baj, hogy 15 éves lányok mutatnak fel 25 éves külsőt, ezért sokan 25 évesként is kezelik őket, pedig erre még nem készültek fel. Amit csinálnak, azzal nincs komolyabb gond, ha egy hobbi marad. Azonban, amint youtubon sikeresek lesznek vagy bármi hasonló, kapnak egy óriási pozitív megerősítést. Az eredmény? Külsőséges és egyszerű emberek lesznek.
Régebben is voltak ilyen lányok, csak youtube nélkül. Az összes ismerősöm, aki ilyen kategóriájú volt, egyszerűen nem tudott tartalmas életet összehozni. Persze, tök jól elvannak, de nem mondanám őket egy komplex és egész személyiségnek. Volt, aki szépségkirálynő lett egy helyi eseményen, volt, aki felszedett valami pénzes pasit, meg olyan is, akit vittek külföldre gondolhatjátok, hogy mire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!