Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy takarjam el? Vagy mit...

Hogy takarjam el? Vagy mit csináljak, hogy hamarabb elmúljon?

Figyelt kérdés
Az orromat megégettem hajvasalóval,lényegtelen,hogy,hogy! Elégcsúnya az orr nyergemen kétoldalt égettem meg!Szerintem már varasodik! Mennyi idő míg ez elmúlik???? Tehetek érte valamit,hogy hamarabb elmúljon????Hogy takarjam el? Ma még suliba sem mertem menni! Ötletek???

2015. nov. 30. 07:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez csak egy seb, nem kell ekkora majrét csapni. Nem leszel kevésbé népszerű, ha néha megégeted magad. 1-2 hét max míg helyre jön. Körömvirág krémmel naponta egyszer kenve kb 2× gyorsabban gyógyul.
2015. nov. 30. 08:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy csak egy seb de elég nagy és csúnya! De azért köszönöm! ^_^
2015. nov. 30. 09:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Sok dolgot nem tudsz tenni, ha eltakarod valamivel, lealapozod, akkor csak nehezebben gyógyul.
2015. nov. 30. 09:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Az alapozó egyébként sem takar semmit! :/
2015. nov. 30. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Tegyél rá mézet, olvass utána: ha bekened a sérülésed mézzel akkor 3x gyorsabban gyógyul + szebben is. Ezen felül nem tudsz vele sokkal több mindent csinálni sajnos ki kell várni amíg eltűnik. Sok sikert :)
2015. nov. 30. 09:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Ki próbálom! ^_^
2015. nov. 30. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
Cicaplast krém, nagyon jó, kb. 2700 ft patikában, de nagy mennyiség van benne. Mindenképpen vennék a helyedben, mert a csúnya hegesedést is gátolja, plusz nagyon felgyorsítja a gyógyulási folyamatot, én minden elvakart pattanásra, csípésre, sebre használom.
2015. nov. 30. 10:34
 8/12 A kérdező kommentje:
És kb. mennyi idő míg begyógyítja a sebet?
2015. nov. 30. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen az a seb, 2-3 nap lehet, de nem marad meg a helye, nekem ez fontosabb lenne, mint a gyorsítás.
2015. nov. 30. 12:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát mikor megégetem, akkor lejött egy réteg vékony bőr ,utána bepirosodot és ma már varas!
2015. nov. 30. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!