Mit ajánlotok, mivel takarjam el a sebhelyem?
Figyelt kérdés
A mellemen van egy jó nagy műtéti sebhely, már 20 éve.
Elfogadtam vele magam, paromat sem zavarja, Viszont minden nyáron nagy gondban vagyok, mert minden bikinifelsobol kilatszik. Azért nem szeretném, ha mindenki látná. Ezért alig járok olyankor emberek közé, csak a párom előtt napozok.
Szeretnék már végre kibontakozni, lazulni, hogy ne érezzem mindig zavarban magam ha valaki ramnezne ott.
A sebfelület egyenletes, de még a varrat szegélyek is fehéren látszanak, szóval nemcsak egy sima csík.
2015. márc. 15. 08:54
1/2 anonim válasza:
Esetleg ilyen hámlasztó krémekkel (pl.:ISIS pharma Glyko-A) megpróbálhatod halványítani, vagy vízálló alapozó (nem tudom van-e ilyen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!