Tényleg "igéző" a tekintetem?
Figyelt kérdés
Sok férfi mondta már ezt nekem, hogy a tekintetem az, ami ellenállhatatlanná tesz, és emiatt teljesen odáig vannak értem, még akkor is, ha egyébként nem bátorítom őket semmivel sem.
2015. nov. 28. 11:46
11/21 anonim válasza:
Ezt hívják bóknak. Mi férfiak olyankor mondunk ilyet, amikor kedveskedni, udvarolni akarunk egy nőnek. Célszerű olyan részét dicsérni egy hölgynek, amivel ő maga is elégedett. Ezt könnyű kideríteni, mivel a nők azt a részüket hangsúlyozzák ruhával, sminkel, esetleg villogó neon nyilakkal. Esetedben a brutálisan, tussal kihúzott szem elég egyértelművé teszi a dolgot :)
12/21 anonim válasza:
De egy kicsit kancsal, meg zsíros a bőre. Szerintem valójában egy dagadt disznó lehet. :D
13/21 anonim válasza:
Szerintem szép szemed van, de ebből nem tudom megmondani. Az egész arc a tekintet, nem csak a szempár. Viszont az sincs kizárva, hogy csak hülyïtenek és puncit akarnak :D
14/21 anonim válasza:
Szerintem semmi extra nincs benne, full atlagos, raadasul kicsit kancsalnak is tunik.
15/21 anonim válasza:
Szép szemeid vannak ez tény. De vajon smink nélkül is ilyenek?
Kellene az arcod többi része is egyébként.
16/21 anonim válasza:
Viszont zöldek a szemeid. Tudtad? :)
17/21 anonim válasza:
Kedves 7-es, akit te linkeltél az egy porcelánfejű műnő.Nekem ilyen soha az életben nem jönne be.
Kedves kérdező, Te is túl ki vagy festve. Elég lenne ha csak a szemed szélét húznád ki!
25/F
18/21 anonim válasza:
ne haragudj, de én semmi extrát nem látok bennük. nem csúnyák, de nem is dobnék tőlük hátast. viszont a szemfestési technikád elég amatőr, pl. az alsó vízvonalat nem igazán kéne feketével kihúznod, mert előnytelen.
19/21 anonim válasza:
Teljes arc kéne ehhez, de valóban szépek a szemeid. :)
N
20/21 anonim válasza:
ez így szép, de nem ígéző. az egész arcot kéne látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!