Tényleg "igéző" a tekintetem?
Figyelt kérdés
Sok férfi mondta már ezt nekem, hogy a tekintetem az, ami ellenállhatatlanná tesz, és emiatt teljesen odáig vannak értem, még akkor is, ha egyébként nem bátorítom őket semmivel sem.
2015. nov. 28. 11:46
1/21 anonim válasza:
Van benne valami,arányosak szinte teljesen a vonásaid,és a szemed rátesz egy nagy lapáttal,mert gyönyörűek. :)
Nem csoda,mennyien mondtak neked hasonlókat. :)
24/F
5/21 anonim válasza:
Ja mandula szem :D kellő távolságban egymástól, szimmetrikus esztétikus :3 nekem is ilyen pacsi✋✋ persze smink nélkül mert fiú vagyok....
Am miért fested ennyire körbe,miért nem csak a szélét húzod ki? Az szerintem sokkalta szexibb (remélem érted mire gondolok; ))
6/21 anonim válasza:
Csak udvarolni akarnak, tetszel nekik. Az esetek felében kb arra is gondolhatnak hogy jók melleid. :)
Amúgy picit sok a festék.
7/21 anonim válasza:
[link] Inkább az övé igéző *___*
9/21 anonim válasza:
Egy bányarém vagy, te dagadt disznó. Csak vígasztalni akarnak.
10/21 anonim válasza:
Ahhoz az egész arcodat kéne látnom. De ezek alapján azt mondom: tetszetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!