Valaki volt már plázákban a manikűrös standokon?
Figyelt kérdés
Ez úgy működik, hogy csak simán odamegy az ember, leül, és megcsinálják neki a szép manikűrt? Különbözik a munka minősége azoktól, amikor konkrét helyre megy az ember, előre megbeszélt időpontban?
Vélemények, tapasztalatok esetleg?
Előre is köszönöm!
2015. nov. 23. 16:33
1/2 anonim válasza:
Én a Westendben voltam. Ha valaki szabad akkor azonnal fogadnak, de amúgy váni kell. Volt, hogy másfél óra múlvára lett volna helyem.
Amúgy zselés műkörmöm volt francia mintával. Nem vettem észre, hogy rosszabb minőségű lett volna.
2/2 anonim válasza:
en a helyedben idonpontot kernek, lassan nekik is kialakult vendegkoruk van es idopont kell. westend,mammut,arena-ban voltam eddig. minoseg ok, de elegge lekezeloen viselkednek a lanyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!