Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért baj az, hogy nem költök...

Miért baj az, hogy nem költök milliókat a ruháimra? Meg hogy nem a plázákban vásárolok?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, az osztályunkban minden lány cicababa rajtam kívül, baj, hogy én nem akarok ilyen "ott az utca sarkán is van még kettő ugyanolyan" stílusú barbie lenni? A ruháimat egy belvárosi kis boltból veszem, ott nincs két ugyanolyan, és egy csomószor megkérdezik, hogy hol vettem a pulcsimat meg ilyenek, ő is akar egyet, és akkor nem válaszolok, mert ott mint már mondtam, nincs két ugyanolyan.Meg mondják, hogy "ezt a farmert csak húszezerért vettem" míg én annyiért hármat-négyet is beszerzek tök jó minőségben. És amikor ezt megjegyzem nekik, akkor egyszerűen kiröhögnek, és azt skandálják a fülembe, hogy hülye olcsó lány vagyok. Most őszintén: baj, hogy van egyéniségem?

2015. máj. 31. 12:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nem vagyok túl kövér se, csak hozzájuk képest.
2015. máj. 31. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak az elkényeztetett libák szerint baj, de hát ez sokat nem segít, ha ilyen p.csákkal vagy körbevéve, akinek a pénz értékét nem tanítják meg otthon. Még csak nem is ők dolgoznak meg érte, és szekálják azt, akinek nem telik rá, vagy tud értelmesebb dologra is költeni. Ilyen korban sajnos elég éretlenek tudnak lenni az emberek, és olyan dolgok miatt néznek fel egymásra, amiket nem maguk értek el - pénz vagy szépség. Nálunk is ez ment, annyi különbséggel, hogy anyám elég szigorú volt, és nélküle nem vehettem ruhát, nem volt zsebpénzem, és hordtam a tényleg gagyi, a nem épp vékony testemen sátorszerűen lógó cuccokat (mert ha már picit passzosabb, akkor már szerinte tehén vagyok benne - ami nem igaz), és meg tudtam érteni azt, amikor azt mondták, rosszul öltözködöm. De azt én sem értettem anno, hogy annak miért kell nyalni, aki 15ezerért vetet szoknyát a szüleivel (ez volt kb. 10-15 éve, szóval mai áron jóval drágább lenne), amit felvett 2x, mert hú, de ciki, ha annyinál többször van rajta.

Amúgy a másik dolog az az, hogy ebben a korban sokan görcsösen próbálnak beilleszkedni, és azt látják a megoldást erre, hogyha találnak egy bűnbakot, akit együtt utálhatnak, addig sem őt fogják kiközösíteni. Te ilyen szempontból könnyű prédának tűntél, mert téged nem annyira érdekel, hogy ezeknek a felszínes, anyagias libáknak megfelelj azzal, hogy a napi szerelésed több legyen, mint 100ezer Ft...

2015. máj. 31. 14:58
 3/4 A kérdező kommentje:
Meghatódtam. Köszönöm a választ.
2015. jún. 1. 15:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Mondta valaki, hogy baj? Nem.

Ez is csak egy ugyanolyan "dícséretgyűjtő" kérdés.

Nem vásárolsz plázákban, és nem vagy barbie. Jól van, ügyes vagy.

Ez önmagában még nem egyéniség.

2015. jún. 1. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!