Fogszabályzóval lehet barátom? 15/L
Figyelt kérdés
Kilencedikes vagyok, nemsokára fogszabályzóm lessz, és attól tartok, nem kevés időre.Nagyon félek, hogy ez miatt a gimiben egyáltalán nem lessz barátom. Van esetleg valaki, akinek szintén ebben a helyzetben van/volt? Sokat segítene! Köszi előre is :)2015. nov. 22. 08:01
1/7 A kérdező kommentje:
u.i. Bocsi a rossz kategóriáért
2015. nov. 22. 08:03
2/7 anonim válasza:
Nem, a fogszabályzó az esetek 99%-ban kifejezetten jól áll. Nekem 2 évig volt alsó-felső ragasztva, és mégis voltak és vannak barátaim, pedig én is pont akkor kaptam, amikor középsuliba mentem. Szóval nyugi, biztosan lesznek barátaid! 16/F
3/7 anonim válasza:
Nekem is vannak barátam‚ pedig alul-felül van fogszabályzóm. Nyugi‚ lesz barátod!:) 14/l
4/7 anonim válasza:
Nekem is vannak barataim:D a suliban mindenkinek volt vagy van :) szoval ez kicsit sem hatrany
5/7 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten aranyos egy fogszabis lány :P
19F
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld kéz ;)
2015. nov. 22. 18:55
7/7 anonim válasza:
Én fogszabályzós lányba szerettem bele. 2 évig még rajta volt, utána szedték le. Már több mind 3 éve boldogok vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!