Hany cm az idealis comb?
Figyelt kérdés
Az enyem 55 cm, s 175 cm magas vagyok, ha ez számít. Hogyan lehet combot vekonyitani? Milyen gyakorlattal,melyik sporttal?2015. nov. 22. 03:11
1/9 anonim válasza:
[link] - a tiéd az alsó határon
3/9 anonim válasza:
ez mekkora hülyeség.. nincs olyan, hogy ideális combvastagság. számít a magasság, az alkat, a forma, az izomzat.. az enyém 52 cm 178 centis magassággal, de nekem ez nagynak számít, mivel egyrészt nem túl izmos (sajnos), másrészt meg alapból vékony alkat vagyok és most eléggé meg vagyok hízva magamhoz képest, és ide jön a felesleg nagy része. a vádlimhoz képest aránytalanul nagy.
de lehet, hogy egy alacsonyabb, csupa izom, sportos alkatú, masszívabb testfelépítésű lánynak ez 'pont jó'. szóval a kérdés hülyeség, már bocs..
4/9 anonim válasza:
2-es, 3-as, kár hogy nem tudtok angolul
5/9 anonim válasza:
# 4:
Kár, hogy te nem tudsz. Amúgy meg nem érdekel a link amit írtál.:)
6/9 anonim válasza:
"Kár, hogy te nem tudsz. Amúgy meg nem érdekel a link amit írtál.:)"
Ennek sok értelme volt. Nyilván nem linkelek olyat, amit nem értek perfektül. :)
7/9 anonim válasza:
Dehogynem. Számok angolul is számok.:D Perfekttől meg messze vagy nagyon, a magyar sem megy.:D
8/9 anonim válasza:
ja, nyilván nem tudunk angolul, itt csak te vagy olyan szuperértelmes, hogy beszéled ezt a különleges nyelvet! amúgy fas zság az a táblázat, olyan, mint a BMI, a dagadt gec ikkel akarja elhitetni, hogy teljesen normális, hogy dagadtak, én meg bújjak a sarokba sírni, mert szerinte legalább 96-os mellbőségemnek kellene lennie?! lol
9/9 anonim válasza:
Tegyél fel a lábadról egy képet vagy esetleg az alakodról és abból sokkal jobban látjuk, mint 2 számból. Lehet arányos, de aránytalan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!