Szerintetek egy ilyen comb ideális?
Figyelt kérdés
A 160-161 centis magassághoz a 44-46cm-es combkörfogat jó?
(44 akkor, ha megszorìtom, 46 kicsit lazán)
Igazából 39.5 kiló vagyok, vagyis a BMI-m mindössze 15.4, de szerintem a combom aránytalanul vastag. (Nem kinézetre, hanem a számok szerint)
Mindenki azt mondja, hogy vékony, de szerintem nem annyira.
2015. ápr. 12. 21:38
1/9 anonim válasza:
komoly dolgok miatt aggódnak a tini lányok
2/9 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne lőnöd egy képet. Számok alapján nem tudlak elképzelni...De biztos jó
3/9 anonim válasza:
Nem, nem jó. Ha ilyen magassághoz alig vagy 40 kiló az már számomra a betegesen sovány kategória. állj neki sportolni és ENNI
4/9 anonim válasza:
44-46 cm -es comb körméret?
Úristen, de jól nézhetsz ki!
Én akkor nagyon dagadt vagyok ugyanis én 158 cm magasságomhoz képest 60 cm -es a comb körméretem.
Nekem van is feleslegem bőven amitől nehéz megszabadulni.
6/9 anonim válasza:
'nem kinézetre, hanem a számok szerint'
'mindenki azt mondja, hogy vékony'
na lődd már le magad
7/9 anonim válasza:
ha nem látszik akkor miért érdekel? jóég.. szerinted bárki is elkezdi majd máricskélni? az összkép a lényeg. és hidd el a csontsovány gebe testalkat legalább olyan csúnya mint a kövér, szóval ahogyan már előttem is írtál, egyél, sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!