Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek van olyan parfümötök,...

Nektek van olyan parfümötök, amiket a fiúk dícsérnek rajtatok?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egyet, én nagyon kellemesnek érzem az illatát, de eddig az összes fiú ismerősöm leszólta, elvileg autóillatosító szaga van..:D Nekem részben az is célom a parfümökkel hogy kicsit vonzóbb legyek, szeretem amikor elmegyek valaki mellett és észreveszi milyen jó illatom van, úgyhogy nyugodtan írjatok bármilyen parfümöt amit a fiúk is kellemesnek találnak:)

2015. nov. 21. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, kaptam sok dicséretet mióta férfi parfümöt használok (Chevignon)... nekem ez tetszik, a pasiknak is... szóval semmi gond vele szerintem. :)

Amit mindig utáltak azok az édes, virágos, gyümölcsös, meg hasonló csajos illatok. Egy csomó pasival dolgoztam szóval oda kellett figyelni arra mit használok. :D

2015. nov. 21. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, hány éves vagy?

Azt vedd meg, amit szeretsz. Magaddal csábíts, ne a szagoddal. Már olyan pasiknak akarsz becsicskulni, akik nem is ismernek. Gratula.

2015. nov. 21. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Zara parfümöm van több is azokat szokták szeretni.
2015. nov. 21. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Van egy gucci parfumom ami nagyon beinditja a baratom es szerintem js nagyon nagyon jo illata van
2015. nov. 21. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:

fas illatu fendi parfumom van

tetszik mindenkinek, es azt mondjak illik hozzam

2015. nov. 21. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Lancôme - Trésor La Nuit

A párom szerint mennyország illata van, egy férfi ismerősöm percekig ölelgetett, csak azért, mert jó illatom van. Nem mellesleg a parfümöt is egy sráctól kaptam, kedves ismerős szintén. Szóval, ezt valahogy szeretik a pasik :)

2015. nov. 21. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!