Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Visszanő a szemöldök? Mármint...

Visszanő a szemöldök? Mármint úgy értem hogy ollóval vágtam belőle és most alig látszik valami. Lehet minden újra a régi?

Figyelt kérdés
2015. nov. 20. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, vissza fog nőni, nyugi :) De legközelebb inkább Menj kozmetikushoz szemöldököt igazítattni :)
2015. nov. 20. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Vissza fog de fesd be szemceruzával ha zavar. A ricinusolaj növesztő vehetsz a patikába.
2015. nov. 20. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
A szemöldök cserélődik, tehát kihullanak a szálak majd és nő helyette új.
2015. nov. 20. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha ollóval vágtad igen,visszafog nôni,csak nem lesz majd szép elvékonyuló vége, hanem olyan kis félbevágott. Mármint a szôrszálról beszélek. :D

Persze nem világprobléma hogy most nem látszik, szemöldökceruzával kihúzhatod szépre.

Ellenben ha szemöldökcsipesszel szedted volna ki,azt már nem mondanám biztosra,hogy hamar és rendesen fog visszanôni. (sajnos én már beleszedtem párszor az enyémbe :c)

Legközelebb viszont kozmetikus igazítsa meg.

2015. nov. 20. 22:06
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) és kb mennyi idő mire visszanő?
2015. nov. 21. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Háát nem tudom milyen állapotban van most. Küldj képet.
2015. nov. 21. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!