Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk/lányok! Nektek milyen...

Fiúk/lányok! Nektek milyen lenne a "tökéletes" párotok? Kűlsőre, belsőre.

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy nektek milyen lenne a "tökéletes" álom párotok? Persze normális keretek között ami azért nem lehetetlen(pl. Ne irjatok az, hogy csokiból van)

Tudom, tudom, nincs olyan, hogy tökéletes de na!:D Bármilyen apró kis részletet leírhattok.:)

Előre is köszönöm a válaszokat!^^

2015. nov. 20. 00:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Külsőre: sportos, izmos középmagas (175-180 között), barna hajú

belsőre: kedves, okos, humoros, őszinte, megbízható, aki szeret és tisztel.

42/N

2015. nov. 30. 23:13
 12/12 anonim válasza:
A sötét barna/fekete hajat szeretem egy fiúban (ne vegyék sértésnek a szőke hajúak csupán nekem ilyen az ízlésem) és a zöld szemekért én azoktól megőrülök. Testalkatra ne legyen az a nagyon duci de az az extra vékony se akinek konkrétan vékonyabb lába van mint nekem. Legyen kissé izmos (de ne az a konditeremből szabadult izom majom). A hosszú szempillák azokat én személy szerint imádom:D. Bele lehessen túrni a hajába és ne nyávogjon utána hogy "szétszedtem" a haját. Ne legyen az a divat majom mert én azoktól megőrülök. Legyen egyedi a stílusa farmer/póló tökmindegy. Az se lenne ellenemre ha inget is szeretné mert azokat én is:). Legyen humoros mert engem azzal azonnal letud venni a lábamról:). Legyen őszinte és jószívű. Legyen saját hangja (ezzel azt értem hogy mondja meg a véleményét még ha az másoknak nem is tetszik). Ne szóljon ki minden második embert mert azt utálom. Legyen kissé szigorúbb (mármint ne hagyja hogy pl olyan nadrágot vagy pólót vegyek fel amiből kint van minden. Na, nem mintha hordanék olyat mert nem az én stílusom) és legyen aranyos is. Mármint legyen aranyos pillanatai és lehessen őt zavarba hozni. Legyen perverz (mert én is az vagyok) de ne a lyukra menjen. Lehessen vele birkózni játszani és ne legyen vele ciki megnézni a Spongyabob új részét. Legyen határozott és talpra esett (mert az életben szüksége lesz rá). Szeresse a gyerekeket (mert én is szeretem) és tudjon velük szót érteni. Lehessen benne bízni és hogy ne féljek minden egyes percben hogy esetleg most is megcsal. Ami még nagyon fontos hogy megadja a tiszteletet. Ne legyen az a "szétverlek a g*cibe" fajta hanem az a "tudatosan az értésédre adom hogy a barátnőm foglalt". De ha ezután se értenek a szóból akkor ne féljen a durvább stílust használni. Védjen meg és álljon ki értem. Szeressen az ágyban gubbasztani és csak filmezni vagy csak összebújva lenni akár egész nap. De szeressen kimenni a szabadba is. Ha lennének olyan spontán ötleteim hogy menjünk el csak simán kocsikázni akkor ne legyen rá lusta vagy a "most nem érek rá" típus. Ne hanyagoljon el. És éreztesse velem azt hogy szeret mégha nem is hangoztatja.
2017. jún. 26. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!