Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen hajszín állna jól nekem?

Milyen hajszín állna jól nekem?

Figyelt kérdés
A szemeim szürkéskék színűek vagy legalábbis ahhoz hasonló, és a bőröm elég fehér, már néha olyan mintha tiszta sápadt lennék. Az eredeti hajszínem szőkésbarna, és nem tudom, hogy inkább valamilyen szőkés haj vagy pedig barnás állna jól. Szerintetek? Tudom, hogy így nem épp egyszerű megmondani, de hátha valakinek lenne jó tippje :D

2015. nov. 18. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
világosvörös?
2015. nov. 18. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is szőkésbarna az eredeti hajszínem,a bőröm fehér, a szemem zöld én csak melírokkal dobtam fel mindig. Ha szőkülni akartam sok szőke , ha barnulni sok barna bele:)

A barna ad egy kis szint az arcomnak és jobban kiemeli a szemem színét, viszont érdekes módon a környezetemben szinte mindenki jobban szeret szőkésebb hajjal, szerintük valamiért mégis jobban passzol hozzám. A lényeg szerintem,hogy annyira ne üssön el az eredetitől ,tehát világosabb barna, vagy egy nem túl világos szőke.

2015. nov. 19. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:

De hát mi baj van az eredeti szőkésbarnával?

Nem baj az sem, ha sápadtnak nézel ki. Szép fehér; annyi.

Ha szürkésebb is a hajad egy kicsit, akkor különböző teákkal öblítve, a hajad különböző színeket kaphat. (nekem működik.)

Érdemes vigyázni a festékekkel, ha ilyen világos vagy, könnyebben lehetsz allergiás is.

2015. nov. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!