Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A magas lányok tényleg visszat...

A magas lányok tényleg visszataszítóak?

Figyelt kérdés

A családomban több magas ember is van, pechemre én is örököltem, 179 centi vagyok lány létemre. Folyton gúnyoltak, megaláztak emiatt, ami tulajdonképpen mostanra sem változott. Még felnőttektől is folyton azt hallom, hogy "szegény, nem lesz senkije", ami nagyon bánt. Amikor új emberekkel ismerkedem, előbb kérdeznek rá a magasságomra, mint a nevemre, amiért már az emberektől is elment a kedvem, pedig alapvetően nagyon szeretem a társaságot. Csak ezt látják bennem, a 179 centimet, a személyiségem nem is érdekli őket. Olyannal pedig nem találkoztam, aki irigykedett volna létrát megszégyenítő testmagasságomra, maximum annyit mondtak, hogy "szívesen lennék magas! Na de félre ne értsd, azért nem akkora, mint te..." Holott az a néhány ember, aki próbált lelket önteni belém, mindig azt hajtogatta, hogy sokan szeretnének ekkorák lenni - képzelem... Egyből nemlétező kosaras- és modellkarrieremmel kezdenek viccelődni, ha meglátnak, nem értik meg, hogy utálom, ha felhozzák. Colosnak, Jetinek, Zsiráfnak hívnak, összeröhögnek a hátam mögött, én pedig nem győzöm összehúzni magam, hátha lecsalhatok így néhány centit. Magassarkú csak egyszer volt rajtam, azt is csak felpróbáltam, mert győzött a kíváncsiság, de egyből levettem, annyira elborzadtam magamtól. Önbizalmam nincs, legszívesebben utcára sem mennék... A magas lányok tényleg ennyire visszataszítóak az emberek szemében? Vagy csak velem van a baj?

15/L

2015. nov. 17. 19:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
26%

Nem, engem nem zavar, ha egy lány magas, ahogy rajtam kívül elég sok embert sem.

De ugye, téged se zavar, ha egy fiú alacsonyabb, és nem várod a tőled magasabb szőke herceget?

2015. nov. 17. 20:04
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Engem egyáltalán nem zavar, ha egy fiú alacsonyabb nálam. A magassága teljesen mindegy, nem kizáró ok, ha nem akkora, mint én.

2015. nov. 17. 20:09
 13/17 anonim válasza:
27%
Dan miatt mondod ezt, valld be
2015. nov. 17. 20:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is pont olyan magas vagyok, mint te, és én is ki nem állhatom.. Nagymamám is régebben folyton mondogatta, hogy a magas lányok a legszebbek, de azért remélem nem nősz már többet. Aztán minden alkalommal amikor találkoztunk megkérdezte, hogy ugye nem növök-e már.

Elég rossz, hogy magasabb vagyok szinte az összes lánynál és fiúk közül is a legtöbbnél.

De amúgy van barátom, aki pár centivel kisebb nálam, viszont azt mondja, hogy neki a magasabb lányok tetszenek. :)

20/L

2015. nov. 17. 20:16
 15/17 anonim válasza:
5-ös vagyok, nem akartam megbántani egy alacsony lányt sem. Nagyon sok szép picur lányka van, ugyan úgy mint magas.
2015. nov. 17. 20:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerinted ő pl. visszataszító?

[link]

[link]

Mert szerintem inkább őrülten szexi! *-*

Ez a nő is 180 cm körül van, te is. Szóval valszeg te is hasonlóan nézel ki, ilyen testre pedig inkább büszkének kéne lenned! :) 24/f

2015. nov. 17. 20:49
 17/17 Sunshinedoll ***** válasza:
67%
Dehogy azok. A magas lányok nagyon szépek, hamarabb kitűnnek a tömegből, hosszú lábuk van. Nem kell aggódni :) Ha csúfolnak, akkor simogasd meg a fejüket, mintha a gyerekeid lennének, és állj tovább emelt fejjel.
2015. nov. 18. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!