Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A magas lányok tényleg visszat...

A magas lányok tényleg visszataszítóak?

Figyelt kérdés

A családomban több magas ember is van, pechemre én is örököltem, 179 centi vagyok lány létemre. Folyton gúnyoltak, megaláztak emiatt, ami tulajdonképpen mostanra sem változott. Még felnőttektől is folyton azt hallom, hogy "szegény, nem lesz senkije", ami nagyon bánt. Amikor új emberekkel ismerkedem, előbb kérdeznek rá a magasságomra, mint a nevemre, amiért már az emberektől is elment a kedvem, pedig alapvetően nagyon szeretem a társaságot. Csak ezt látják bennem, a 179 centimet, a személyiségem nem is érdekli őket. Olyannal pedig nem találkoztam, aki irigykedett volna létrát megszégyenítő testmagasságomra, maximum annyit mondtak, hogy "szívesen lennék magas! Na de félre ne értsd, azért nem akkora, mint te..." Holott az a néhány ember, aki próbált lelket önteni belém, mindig azt hajtogatta, hogy sokan szeretnének ekkorák lenni - képzelem... Egyből nemlétező kosaras- és modellkarrieremmel kezdenek viccelődni, ha meglátnak, nem értik meg, hogy utálom, ha felhozzák. Colosnak, Jetinek, Zsiráfnak hívnak, összeröhögnek a hátam mögött, én pedig nem győzöm összehúzni magam, hátha lecsalhatok így néhány centit. Magassarkú csak egyszer volt rajtam, azt is csak felpróbáltam, mert győzött a kíváncsiság, de egyből levettem, annyira elborzadtam magamtól. Önbizalmam nincs, legszívesebben utcára sem mennék... A magas lányok tényleg ennyire visszataszítóak az emberek szemében? Vagy csak velem van a baj?

15/L

2015. nov. 17. 19:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nézd meg a szupermodelleket és ne kérdezz több hülyeséget.
2015. nov. 17. 19:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Én barátnőm 182 cm magas én meg alig 170 cm magas két éve vagyunk együtt, szeretjük egymást, a barátnőm csinos nő és egyáltalán nem zavar hogy nálam magasabb. Sőt sokan főleg idegenek az utcán nagyon meg sem néznek minket emiatt persze ismerősök körében ment némi gúnyolódás ezzel még az elején de most már természetesnek veszik.
2015. nov. 17. 19:36
 3/17 anonim ***** válasza:
A kritizálók is tele vannak hibákkal téged zavaró külsőségekkel , ezt is közöld velük . A csodálkozók nem bántásból mondják . Sok magas fickó és férfi van aki keres majd . Volt 183 cm-es bnőm , én magasabb vagyok és átlag felett keresek csajokat .
2015. nov. 17. 19:37
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
focisták, autóversenyzők, akiket a fél világ majmolja, 10-20 millió eurókat keresnek évente, lehet, hogy csak 170 centi magasak, de olyan "fullos" barátnőik vannak, és inkább 180 asok, vagy magassarkúban bőven fél fejjel magasabbak a fickónál... őrájuk senki nem mondja érdekes módon, hogy gáz lenne... kis kertitörpék ne szóljanak be :D
2015. nov. 17. 19:39
 5/17 anonim válasza:
52%
179 cm magas? Szerinted az ilyen 190-2 méter magas férfiak kit keresnek maguknak? Nyilván nem egy 160 centis törpe csajt... 179cm nem magas... Lányoknál szerintem ez a méret a legjobb. Akik csúfoltak, csak azért tették, mert egy alacsony trampli mindegyik... Alacsony férfiaknak kisebbségi komplexusuk van, az alacsony csajoknak meg rövid, nem fotózásra termett alkatuk van.. Csak irigykednek. Volt barátnőm 176 centi magas volt, de örültem volna neki, ha pár centivel magasabb... 26/F
2015. nov. 17. 19:39
 6/17 anonim ***** válasza:

Sose értem az ilyeneket mint te, a magas lányok a legszebbek, hosszú lábak és hosszú felsőtest, a pasik ezekért vannak oda mindig... Persze nem azokért akik cikinek érzik emiatt magukat és görnyedve járnak, lehajtott fejjel, mert elég ilyet látok, és nem, ettől nem leszel semmivel kisebb, csak hülyén néz ki és egészségtelen is. Örülj hogy magas vagy, ráadásul nem is extrém magas, hanem a "pont jó" kategória.

Igen, veled van baj ha az irigykedők miatt rosszul érzed magad, át kéne már látnod rajtuk szerintem ennyi idősen. De te még mindig gyerekként kezeled ezeket a beszólásokat. Irigyek, fogd ezt fel. Meg amúgy is a neveletlen tinik mindenkinek beszólnak aki nem sablon, átlagos.

2015. nov. 17. 19:43
 7/17 Andizsuzsi ***** válasza:
Egyszer vedd a bátorságot, menj ki az utcára, és nézz körbe! Tele van a világ magas fiúkkal. A piszkálódóknak meg bátran mondd meg, hogy belőled még lehet topmodell vagy kosaras is (bár utóbbihoz nem vagy túl magas). Bármi, amit csak szeretnél. És vegyél bátran magassarkút, ha szeretnél. Hidd el, semmiben sem akadályoz a magasságod. (Na jó, ez nem igaz. Szertornász biztosan nem leszel :).
2015. nov. 17. 19:51
 8/17 anonim ***** válasza:
38%
Ha elvárják, hogy a szőke hercegük 10 centivel magasabb legyen náluk, akkor igen, azok.
2015. nov. 17. 19:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Az emberek nagy része buta, bunkó stb (lsd 5 hozzászólót is hogy ír). Ha magas vagy azért csúfolnak, ha alacsony akkor azért. Én 160 vagyok, szívesen cserélnék veled :) ne foglalkozz az idiótákkal!
2015. nov. 17. 20:03
 10/17 anonim ***** válasza:
tesóm 196 centi, én 182. sosem találtak visszataszítónak. :)
2015. nov. 17. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!