Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc testpermetete...

Melyik a kedvenc testpermetetek az Avonnál?

Figyelt kérdés

Ti mit ajánlanátok? :)

És mi a véleményetek a cukrozott szilva és vanília valamint a gránátalma és mangó testpermetről? :)

2015. nov. 7. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
A nagy része a testpermeteknek alkohol, szárít, irritál, stb. Az én bőröm igényesebb annál minthogy ilyeneket elviseljen magán. Avon amúgy is állatokon kísérletez, sose vennék semmit tőlük. Inkább keverek magamnak természetes illóolajakat... az illata is jobb, tartósabb.
2015. nov. 7. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem a rózsás-csokis.

De a cseresznyevirágosat is szeretem.

2015. nov. 7. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Mindenki olyan tévhitben van ezekkel az állatkísérletekkel, mikor pont az Avon elsők között szüntette be az állatkísérleteket.

Nekem személy szerint az áfonya orchideás a kedvencem, de mindenkinek más. Nálunk pl. mindenki másmilyet használ, olyan jó volt mikor egy hosszú nap végén mindegyikünk magára fújta a különböző testpermetét. 😊

Lehet akkor én igénytelen vagyok, de engem még fel is frissít.

2015. nov. 8. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem holnap jön meg az életem első teatpermete, ami orchidea-áfonya illatú lesz,remélem beválik és finom az illata. 😊😊😊
2016. márc. 7. 12:00
 5/5 anonim ***** válasza:
A cukrozott szilvás borzasztó, nálunk wc frissítő lett belőle de még annak is büdös volt. A gránátalma- mangó viszont jó illatú :)
2017. nov. 27. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!