Nyelvfek piercing keszitese utan bulizas?
Figyelt kérdés
Holnap csinaltatnek nyelvfek piercinget 4 orakor, viszont baratokkal mar meg van beszelve egy kiskikapcsolodas 8 orai talalkozoval. Szerintetek mukodni fog? Be fog dagadni vagy nagyon fog fajni igy 4 oraval kesobb? Mert ha igen, lehet inkabb nem mennek, csak nem tudom mire szamitsak. Gondolom eloszor fura lesz, fajni is fog es bedagad de estere meg mindig ilyen allapotban lesz? Elore is koszi a valaszokat es bocsanat a fura fogalmazasert! 16/L2015. nov. 5. 19:13
1/5 anonim válasza:
akkor azonnal még szúráskor nem dagad be, de így 4-5 órával utána be fog. jobb ilyenkor kímélni a nyelvet, nem ugrálni valami szórakozóhelyen, és főként nem alkoholt fogyasztani, mert az hátráltatja a gyógyulást. enni nem nagyon fogsz tudni 1-2 napig, vagy csak nagyon nehezen, úgyhogy ezek a kilátások :D
2/5 anonim válasza:
Be fog dagadni, pont mire buliznál kellemetlen lenne.
3/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Megsem mentem, de megcsinaltattam es azota kuszkodok, hogy meg tudjak ragni valamit de nem megy :D
Ketszer szurtak mert az elsonel rosszul lettem es kicsuszott a tu, de egyebkent nem fajt egyaltalan! Viszont igy kb 5 oraval kesobb mar erzem miert is jo, hogy nem mentem bulizni :)
2015. nov. 7. 17:53
4/5 anonim válasza:
Holnap reggel meg rosszabb lesz, rantotthusi ki fog maradni holnap, max egy kis leves lesz, de aztan hetfotol egyre jobb lesz :)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, mar rajottem, hogy nehany napig laktozmentes turmixokon kell majd elnem :D
2015. nov. 8. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!