Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen alakom van? (kép)

Milyen alakom van? (kép)

Figyelt kérdés

Anorexiából gyógyulok, 2 kg van hátra a célsúlyig. Szerintetek milyen alakom van?

Arra vagyok kíváncsi, hogy:

a.tetszik-e?

b.alma, körte, banán...stb.

c.endomorf, mezomorf, stb.

És szerintetek el fognak kezdeni előbb-utóbb nőni a melleim is?

14/L

2015. nov. 4. 14:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Csinos alakod lesz! Azért írom jövő időben, mert még annyira fiatal vagy, hogy kár alakról beszélni.

A korodhoz képest csinos vagy..igaz sovány, de leírtad miért és gratulálni tudok, hogy idáig jutottál és gyógyulsz. 14 évesen sportolóként én is hasonlóan néztem ki, így ránézésre kb. 5-7 kilóval voltam több mint te most.

1-2 évvel később indult be a fejlődés, amikor kezdtem alakulni, nőtt a mellem, szélesedett kicsit a csípőm, nőiesedtem.

Nálad ez még nincs, nem is baj, majd lesz.

Az alapok jók, szedj magadra még néhány kilót, sportolj továbbra is, aztán majd az idő hozza a fejlődésed.

Az alakod egyébként jelenleg banánnak tűnik, de ez még változhat idővel. Endomorf semmiképp sem vagy, de hogy mezo vagy ekto, azt te jobban meg tudnád állapítani. Nem ismerjük hogyan változik a tested, tehát ezzel kapcsolatban mi nem tudunk írni.

A tetszik kérdésre nem tudom válaszolni. Gyerek tested van még, amilyennek ilyenkor lennie kell. Vékonyka, dolgozol rajta, néhány kiló és tényleg teljesen egészséges leszel. Egyébként már most is jól nézel ki, egyáltalán nem betegesen! :)

Sok sikert és kitartást a továbbiakhoz is!

2015. nov. 6. 08:23
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért mondjátok,hogy ez nagyon sovány,nekem is ilyen az alakom csak a hasam két széle görbe és van mellem..amúgy szerintem nagyon csinos vagy,de hízhatnàl egy kicsit,hogy melled is legyen..nincs veled semmi baj.remèlem sikerül kigyógyulnod belőle..kitartás!
2015. nov. 6. 14:39
 23/24 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy a duci lányoknak jobban nő a melle, de 20 éves kor után már kevésbé számít a súly.
2015. nov. 7. 13:21
 24/24 anonim ***** válasza:

mennyi palack:

a:jó alakod van.

b:mondjuk deszka. (a banán az milyen?)

c:endomorf,mezomorf... ezt szerintem képről nem tudjuk megmondani.

21 éves korig nőhetnek a melleid,szóval az elkövetkező 7 évben igen.(az anorexia nem gyorsitja a folyamatot.)

2015. nov. 8. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!