c:A versenyszerű futás és a súlygyarapodás teljesen ellentétes dolog.A mell növekedésében is előnyösebb lenne ha mást sportolnál és tömegnövelő étrendet követnél.
Akár súlyzózással egybekötve..
Azzal az egész testedet tudnád formálni.
F40+
2015. nov. 4. 16:40
12/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem hat egészségtelennek már ez az alak sem, szerintem jól lőtted be a célt.
2015. nov. 4. 18:02
13/24 anonim válasza:
Nem tetszik az alakod, ne haragudj, de borzasztó sovány vagy, viszont gratulálok, hogy gyógyulsz :)
Banánnak nézem az alakod, de lehet hogy csak a görbületek hiánya miatt, 14 évesen pedig még egyébként sem lehetne "kész" alakról beszélni. A cicid is biztosan nőni fog még.
Szerintem ektomorf alakod van, ők a vékonykák.
2015. nov. 4. 18:14
14/24 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni, de nagyon nem tetszik a jelenlegi alakod, és - szerintem - nem csak két kiló, hanem legalább 5 hiányzik az elfogadhatósághoz!
Piszokul díjazom, hogy változtatni akarsz, az nagyon nagy akaraterőre és bölcsességre vall!
2015. nov. 4. 19:26
15/24 anonim válasza:
Még 5-10 kiló is simán elférne rajtad. Így most éppen elmegy, de 5-10-15 kilóval többel jobban tetszene. A többi kérdésre sajnos nem tudok válaszolni.
2015. nov. 4. 19:59
16/24 anonim válasza:
Én egy gyereket látok a képeken, így mint nőről, nem tudok véleményt mondani. Ettől függetlenül, leszámítva, hogy vékony vagy, nem vagy aránytalan.
14 évesen anorexia... Kívánom, hogy kiegyensúlyozott és boldog életed legyen!
2015. nov. 5. 07:48
17/24 anonim válasza:
Szia! Ez a test még gyerektest, ezért értelmetlen az alakjáról beszélni. Az anorexia visszafogta a fejlődését, még tinilány alakod sincs, majd akkor lesz, ha lesz annyi súlyod, hogy a hormontengelyed el tud indulni. Akkor nemcsak menzeszed lesz, hanem akkor fognak a melleid növekedésnek indulni, és a tested női testté alakulni. Egyébként egyáltlán nem vagy se alma, se körte, se ilyesmi tipus, ahogy elnézlek, hanem egy teljesn arányos gyerektested van. Úgyhogy szép arányos, csinos női tested lesz, ha lesz annyi súlyod, hogy a női hormontengelyed bekapocsoljon végre. És én is gratulálok, nagyon ügyes vagy, hogy mászol kifelé az anorexiából, az óriási dolog! :)
2015. nov. 5. 09:50
18/24 anonim válasza:
Ez átlagos 14 éves sportoló test. Négy év múlva már kigömbölyödik a segged is és a melled is. Pillanatnyilag még nem vagy nőies de az lehetsz ha eszel rendesen a futás mellett.
2015. nov. 5. 16:27
19/24 anonim válasza:
Lehet nekem van kissé fura ízlésem, de bejönnek a vékony lányok. Még az extrém vékony is. Így azt mondom, hogy szerintem szép az alakod. 2 kilót még nyugodtan hízhatsz, akár még kicsivel többet is, az sem probléma. De még a jelenlegi alakoddal sincs nagyon problémám, gratulálok a gyógyuláshoz! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!