Lányok, mi a véleményetek a képen lévő alkatról?
Van aki elfogadja (elfogadná) magát ennyire telt alkattal, fogyókúra nélkül? Vagy ezt mindenképp soknak látnátok a tükörben? Kort is írjatok!
Nekem a képen látható alak (vagy ennél még picit teltebb) nagyon tetszik, és csak kíváncsi vagyok.
20/F

A kép szép.
De élőben biztosan nem ilyen. Élőben látszik a narancsbőr, a bőr hibái, a hurkácskák.
Na meg sokat dob a képen az is, hogy szép az arca, nem látszik a hasa.
Én nem érezném így jól magam.
Ilyen még nem voltam egyébként, de volt, hogy feljött 6-7 kg plusz, már attól is rosszul éreztem magam. Nem a látvány miatt, hanem valahogy nehezebben ment minden.

Én sem érezném jól magam így. Van, akinek ez tetszik, és van, aki magát nem fogadná el ennél vékonyabbként, mert így tetszik magának. Én viszont nagyon vékony vagyok (szintén a másik véglet, szeretnék még felszedni 4-6 kilót, vagy kicsit többet), de ezt már nem szeretném.
Egyébként tényleg elhiszem, hogy valakinek ez tetszik, mert igazából "jó" alakja van, nagyok a mellei is (mondjuk nekem is azok), de lehet, ha fogyózna, jobban nézne ki (a formái jók lennének hozzá, lenne szép csípője hozzá, stb..).

Szerintem az alak számít. Lehet valaki csontvázszerűen vékony fiús alkattal -ez szerintem nem szép egy lánynak. De , ha valaki szintén olyan vékony, de nőiesebb alak pl. homokóra -ez sokkal szebb.
Ez így van minden súlycsoportnál, ezt gondolom.
16/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!