Kis mellűek ki mehetnek az utcára melltartó nélkül?
Figyelt kérdés
Igazábol ha kis mellről van szó az enyém viszi a pálmát. Szerintem a 70A nál kisebb már nincs is. Sokan mondják hogy a kisebb mellűek ki mehetnek az utcára melltartó nélkül... szerintetek ekkora mell mérettel esztétikusan és nem előnytelenül nézne ki ha egy polo alá nem vennék fel melltartót?
Es nem a meret mert ha atlatszik a bimbod az szerintem nem tul jo vsgyis engem pl zavar bar en 75B s vagyok de egy egy ruha ala en se veszek es nincs belole semmi
2015. nov. 1. 23:28
2/10 A kérdező kommentje:
Igen a binbo engem is nagyon zavar ha kilatszik...
2015. nov. 1. 23:39
3/10 anonim válasza:
Hát nekem 40 évesen pici, csak akkor hordok melltartót, ha átlátszik a felső, vagy nagy a belátás.
2015. nov. 1. 23:39
4/10 Sunshinedoll válasza:
Mindenkinek van mellbimbója, miért zavar titeket? :D
Én ki szoktam menni melltartó nélkül, ha olyan kedvem van.
2015. nov. 1. 23:49
5/10 anonim válasza:
Mindenki kimehet az utcára nélküle. A dinnye méretű keblekkel rendelkezők is. Miért ne mehetne ki?
2015. nov. 2. 00:00
6/10 anonim válasza:
Bárki kimehet, csak az embereknek nem fog tetszeni mikor szembetalálják magukat a dudorodó mellbimbóiddal.
2015. nov. 2. 08:12
7/10 anonim válasza:
Vagy valakinek tulzottan is fog tetszeni:// en mar csak a sok kiehezett, nyalcsorgato perverz miatt sem tennem. Maximum nyaron, szigoruan vastagabb anyagu felsovel, ami nem latszik at. Amugy miert tenned? Ma mar kaphatoak kenyelmes, merevites nelkuli melltartok is.
2015. nov. 2. 09:39
8/10 anonim válasza:
7: miért épp nyáron, pont hogy télen amúgy is van rajta két réteg ruha ami takarja.
Nagy mellnél szerintem túl feltűnő ha járáskor mozog (nekem nem is kényelmes), kicsinél ez nem gond.
2015. nov. 2. 11:22
9/10 anonim válasza:
én nagyon sokat vagyok melltartó nélkül főleg nyáron kint az utcán is de soha nem zavar engem.pedig van,hogy lazább mélyen kivágott,bővebb felső van rajtam.36/N
2015. dec. 12. 04:41
10/10 anonim válasza:
nyáron, Magyarországon kánikulában nekem se jut eszembe melltartót venni, pici mellem van, nem lóg (nincs minek lógnia), úgyhogy nem igazán érzem szükségét. kivéve, ha átlátszik a cucc, vagy nagy a belátás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!