Normális, hogy ennyire szőrös a lábam?
Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt borotváltam és már teljesen fekete az egész lábam a sűrű borostától.2015. okt. 28. 06:14
1/4 anonim válasza:
Mert nem borotválni kéne hanem gyantázni
2/4 anonim válasza:
Változó, hogy ki mennyire szőrös.
De igen. Epilátor vagy gyanta hosszabb megoldást biztosít, ill. idővel "kopni" fog. Kevesebb szőr lesz.
Még van 1-2 módja a szőrtelenítésnek, pl. a lézeres. Ne kérdezd milyen - állítólag végleges. Ha érdekel utána tudsz olvasni :)
(végleges szőrtelenítés, lézeres szőrtelenítés; de itt egy oldal is: [link] )
De, ha az utóbbit választanád akkor előtte mindenképp kérdezz meg 1-2 ember véleményét, nézz kommenteket! Ajánlják, vagy sem. Illetve nem tudom, hogy menyire költséges. (csak hallottam róla, utána még nem igazán néztem)
3/4 anonim válasza:
Szőrtelenítő krém az elég hatásos.
4/4 anonim válasza:
Attól függ. Ha fiú vagy, ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!