Mit tegyek, ha a szőrtelenítés ellenére látszik, hogy nekem nagyon szőrös a lábam?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy a barátnőim leszedik a szőrüket,nekik szép a bőrük,semmi sem látszik. Nekem viszont bármivel is szedem le,látszik a szőr helye.Mostanában borotválom,ilyenkor fekete pöttyös a lábam. Amikor gyantázva,epilálva van jól láthatóak a szőrszálak helyei,pici lyukak formájában,egy hétig piros pöttyös,majd kezd kinőni a szőr.2015. febr. 6. 09:44
1/9 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz ,de ne borotváld, attól csak erősödik. Majd a gyantától előbb-utóbb kikopik, addig pöttyös lesz. Inkább az legyen, mint szőrös.
2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon erős,vastag szálú szőr van rajta és sajnos végig a teljes lábamon.Hiába van szőrtelenítve,akkor sem szép.
2015. febr. 6. 10:19
4/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen, és mivel a gyantától, epilátortól egyáltalán nem ritkult, csak a bőröm ment tönkre, most heges kissé, inkább borotválok, a fekete pöttyök csak közelről látszanak, kit érdekel az? Nem szokták az utcán közelről nézni a lábam úgysem.
5/9 A kérdező kommentje:
Én azért már kaptam rá kellemetlen megjegyzést bőven és tudom viccnek szánták,de rosszul esett. Nekem azért látszik,mert hófehér a bőröm,a szőr meg fekete.
2015. febr. 6. 11:41
6/9 anonim válasza:
Ha 20 év alatt vagy,gyorsan hagyd abba a borotválást, mert mégerősebb lesz csak a szőr és a végén mindennap kell borotválnod, hogy valahogy kinézzen .. Nem is tesz jót a bőrnek!
Növeszd meg kicsit és inkább gyantázd le! Egy idő után kikopik és gyengül a szőr is.
7/9 A kérdező kommentje:
Már most is olyan,hogy minden nap kell és 20 alatt vagyok.
2015. febr. 6. 12:59
8/9 anonim válasza:
Ha jól gyantázzák, akkor amint írtam, kopik. Száliránnyal ellentétesen kell kitépni. Más mód nincs, a kiszőkítéstől is ki fog pattogzani és azt sem bírnád naponta.
9/9 anonim válasza:
Nekem 10 évig gyantázva volt a lábam, de semmit sem ritkult, kopott vagy gyengült.
Sajnos nincs mit tenni, mint hogy elfogadod magad így.
Milyen megjegyzésekkel illettek? Hogy mik azok a pöttyök a lábadon, vagy ilyesmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!