Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek van/volt fogszabályzója...

Akinek van/volt fogszabályzója az tudna tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Komolyan szinte rettegek (ez normális?) Holnap fogom megkapni:(

A feltevés fály?/Meddig tart?

Végig fáj (amíg le nem veszik) vagy csak pár hét?

Az evésnél mindig?

A fogmosás nehezebb vele?

És végül popcornt lehe vele enni??

Aki válaszol annak nagyon szépen köszönöm!!

15/L

2015. okt. 27. 15:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! A felső fent van^^ Az alsó 1 hónap múlva.. Nem fájt:D

Ui.: Mér régebben fog röngeneztek vagy mi és nekem NEM lesz bölcsesség fogam :DD

2015. okt. 28. 15:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak levest tudok enni, mert fáj ha rágok-.- Ez meddig fog így maradni??:(
2015. okt. 29. 16:55
 13/14 Rayna válasza:

Én több, mint 1 éve vagyok fogszabályzós.

Nem kell félned, nem olyan nagy ördöngösség, mint azt sokan hiszik. :) Elején kell megszokni, aztán már szinte a részeddé válik. Nekem eskü már nélküle lesz furcsa. :)

A feltevés nekem egyáltalán nem fájt, max kicsit kellemetlen volt, meg hosszú időnek tűnt, de semmi egyéb, teljesen kibírható. Kb 1 órás lehetett.

Az első pár nap/hét kellemetlenebb, keményebb ételt esélytelen volt rendesen enni, harapásról meg ne is beszéljünk. Inkább puhább ételeket érdemes enni, míg nem múlik el ez az érzékenység érzés. Ez tényleg elmúlik, maximum a havi húzások utáni 1-2 napban érzékenyebb megint, aztán utána mindig jobb már annyira, hogy lehessen rendesen, fájdalom nélkül enni.

Fogat mosni alaposabban kell, érdemes nem csak fogkefékkel, hanem pl fogköztisztítóval is végigmenni a fogakon és a készüléknél is, hogy sehol se maradjanak ételmaradékok (azok sajnos könnyen beragadnak mindenhova).

Én ettem popcornt, lehet vele simán, de utána alaposan fogat kellett mosnom, mert mindenhova beleakadtak darabkák belőle.

2015. okt. 30. 13:25
 14/14 A kérdező kommentje:
Rendben és köszönöm szépen a tanácsokat!!:
2015. okt. 30. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!