Mitől alakul ki az 'emóság'? Ettől kialakulhat? (lent. )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy történethez kezdek hozzá, csak a főszereplő életébe egy kis csavart vittem: a bátyja megerőszakolja/megfekteti. A lány ettől lehet 'emó'?
Ha esetleg ettől nem, mitől tud kialakulni?
Ne haragudjatok, ha butaságot írtam, csak nem vagyok otthon ebben a témában...
2015. okt. 26. 20:28
1/5 anonim válasza:
"Emós" bármitol tudsz lenni nem feltelen a megeroszakolastol lehet egy csaladi korulmenytol is...az egy eleterzes (szerintem)
2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2015. okt. 26. 20:35
3/5 anonim válasza:
Az 'emosag' nem elmeallapot vagy betegseg, hanem divat. Kb. mintha punk lenne, vagy rocker, vagy mittudomen tarisznyas bolcseszhallgato.
4/5 anonim válasza:
amit írtál, az egy trauma. emok unatkozó 12 éves idióták lesznek, akik nem tudnak magukkal mihez kezdeni jó dolgukban. de már amúgyis 2015 van, túl kéne lépni ezen az emo fas zságon..
5/5 A kérdező kommentje:
Értem... köszi.
2015. okt. 27. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!