Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl távol van a két szemöldökö...

Túl távol van a két szemöldököm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
sziasztok olyan hülyén néz ki hogy a két szemöldököm messze van egymástól :DD ha közelről (nagyon közelről) megnézem van néhány szőrszál de vékonyak halványak tehát alig látszódnak :D hogyan tudnám "megnöveszteni" ott a két szemöldököm között ?:D igen tudom valakinek már összenő dehát énmár örülnék ha összenőne..
2015. okt. 26. 09:07
 1/10 anonim válasza:
0%
Kosd össze
2015. okt. 26. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg egy kis ricinus olajat kenni arra a felületre! Nem mondom, hogy csodát fog tenni, de nekem nőttek ki szőrszálak a szemöldökömben mióta használom. Esetleg szemöldökceruzát vagy szemöldöktust is használhatsz. Manapság rengeteg árnyalatban elérhető, egészen a világos szőkétől a feketéig.
2015. okt. 26. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Kenj oda ricinusolajat, vagy rajzold meg, dusitsd
2015. okt. 26. 11:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Rajzold meg szemöldökceruzával, én is így csinálom, nem is lehet észrevenni.
2015. okt. 26. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Ennyit ki lehet igazítani szemöldökceruzával anélkül hogy hülyén nézne ki (tehát nem olyan lesz mint amikor valaki kiszedi az egészet és megrajzolja, nem is látni). Párszáz forint.
2015. okt. 26. 17:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D a ricinus olajat már próbáltam nem nagyon javított rajta elfelejtettem odaírni hogy fiu vagyok szoval a szemceruzás megoldást nemnagyon szeretném alkalmazni..:D
2015. okt. 28. 13:29
 7/10 anonim válasza:
Hacsak nem undorodsz a szemöldökceruzától , nyugodtan használd ,ki tudná megmondani rólad ,hogy "sminkelsz" ? :D
2015. okt. 28. 23:12
 8/10 A kérdező kommentje:
hát undorodni nem undorodok dehát azt észre lehet venni nem ??:DD
2015. okt. 29. 11:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ. Nem tudsz a szemöldöködről képet küldeni? Nekem még a dm-ben kapható alverde szempillaápoló is bevált és talán többet nőtt tőle, mint a szimpla ricinusolajtól.
2015. okt. 29. 13:30
 10/10 A kérdező kommentje:
nem tudok sajnos :( köszönöma válaszokat az utolsót majd megpróbáloma dm-ben :D örülnék neki merthát nemnagyon szeretném festeni :DD
2015. nov. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!