Szerintetek milyen lett a szemöldököm? Nincsenek túl távol egymástól?
Figyelt kérdés
Nemrég szedtem ki, és érdekelne hogy mások milyennek látják. Kezdő vagyok még ebben a témában, ezért jól jönne egy kis segítség azoktól akik jobban értenek hozzá. 15/l
2013. nov. 16. 14:10
1/9 anonim válasza:
szép lett, kicsit ugyan távol vannak, de nem vészes. én mondjuk csak formára szoktam szedni, középen annyira nem.
2/9 anonim válasza:
ez szép? full asszimetrikus az egész.
3/9 A kérdező kommentje:
Azt azért el kell mondjam, hogy a két szemöldököm természetesen sem egyforma, plusz az egyik alapból följebb van. Emiatt nehéz is normális formát kialakítani.
2013. nov. 16. 14:32
4/9 anonim válasza:
Nekem tetszik! :D
Nekem is kiszedhetnéd! :P
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát ha rám mered bízni magad..:D
2013. nov. 16. 14:49
6/9 anonim válasza:
Tényleg kicsit távol vannak egymástól... :D Én mondjuk inkább kozmetikusra szoktam bízni ő ért is hozzá és szépre megcsinálja.
7/9 anonim válasza:
ugh ez a halálom mikor beljebb kezdődik a szemöldök mint a szem... egy vonalban kéne lennie, főleg ha ilyen széles az orrod.
8/9 A kérdező kommentje:
Oké, akkor legközelebb nem szedem ki ennyire. Köszi a tanácsot
2013. nov. 16. 15:27
9/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem lévőnek, kicsit tényleg kiszedted az elejét.
De ettől eltekintve szép. Nekem nem sikerült ilyen jól elsőre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!