Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem vagyok megelégedve a...

Nem vagyok megelégedve a testemmel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lány vagyok és a felső testrészemmel nagyon nem vagyok megelégedve. SZÉLES VÁLLAIM VANNAK ÉS IZMOS A KAROM :'( Pedig nem sportolok és mégis. Folyton csúfolnak hogy izmos a kezem és úgy nézek ki mint egy fiú. Hogy lehetne ezt megszüntetni?? A széles váll is zavar de inkább az izmos karom zavar :(

KÉRLEK SEGITSETEK! :'( :(

2015. okt. 26. 07:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem vagy "túl" izmos, nagyon jó alakod van és sokan örulnének ha így néznének ki

17/l

2015. okt. 26. 09:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem azért utálod a tested, mert csúnya, hanem azért, mert nőből vagy. A többiek pedig azért csúfolnak, mert hagyod magad. Ahelyett, hogy képen vernéd őket az izmos karoddal. Semmi baj a testeddel.
2015. okt. 26. 22:59
 13/17 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló:

Megpróbálok kevesebbet enni.. tényleg leég akkor az izom????

2015. okt. 27. 08:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Az izom akkor épül le, ha nem használod, nem akkor ha nem eszel.

Ha nem eszel, a zsír tartalékaid fognak eltűnni és még jobban látszani fognak az izmaid. Igazából, ha eszel, akkor fog zsír rakódni az izom fölé és nem fog látszani, hogy mennyire vagy izmos. Persze cserébe ducibb leszel, de nálad most az nem kár.

Szóval egyél minél több hizlaló kaját. Péksütik, pizzák, burgerking, cukrok.

2015. okt. 27. 09:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Fú...

Nem az a baj, hogy széles a felsőtested, hanem az, hogy SEMMI lábad, sgged nincs! Kezdd el azt edzeni, amint lesz egy kis formád, máris szebbnek fogod látni magad.

Ez így tényleg nagyon fiús.

2015. okt. 28. 07:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem eszik akkor a izom megy le inkább nem a zsir ezért is fog szarabbul kinézni
2015. okt. 28. 07:50
 17/17 A kérdező kommentje:

MINDENKI MÁS VÁLASZT IR.

Könyörgök akkor mit csináljak?

Egyek sokat vagy ne egyek sokat?

Sportoljak vagy ne?

Mijen féle kajákat egyek?

2015. okt. 28. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!